Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Néha ki van neki törölve a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha ki van neki törölve a keresési előzmény és társai instagramon, ez jelent valamit?

Figyelt kérdés

Instagramon ki lehet törölni a keresési előzményeket / Top legtöbbet nézett felhasználókat direkt ilyen címszó alatt a beállításoknál,illetve azzal is törlődik, ha ki-be lépsz az instagramodból.

Amikor a párommal találkozunk, neki minden le van "pucolva", max én vagyok előzményként vagy 1-2 ember, ismerős, de 90%-ban a legtöbbször full üres, fehér...max én.

És fel merült bennem, vajon ezek szerint mindig kitörli?

De mi ok folytán, esetleg az exeit, vagy olyan nőket nézeget akiket nem kéne?

Holnap találkozunk, megfogom nézni mondván mutatok valami jó kis oldalt, de előre látom, teljesen üres lesz, pedig a múltkor a közös kép nézegetés után voltak felhasználók- oldalak az előzményben. És akkor rá fogok lazán kérdezni, ki szokta e törölni, mert hogy a múltkorik eltűntek amiket nézegetettünk.

Szerintetek jogosan aggódom ?

Vagy ez nagyon elmarós húzás lenne?

22L

2016. aug. 26. 21:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
jézusom. te olyan beteges vagy, mint én.
2016. aug. 26. 21:09
 2/14 A kérdező kommentje:
Tényleg néha az... amennyit őrlöm magam ilyeneken, de amíg ezzel nem lesz valami, itt idegeskedem ezen, pláne ha újra a fehérséget látom...
2016. aug. 26. 21:11
 3/14 anonim ***** válasza:
Ateista vagyok, de ilyen kérdéseknél, szivesen elmondanák 1-1 imát, hogy a páromnak elég a tudat, hogy szeretem. Nem agyal minden apróságon. Ki is készítene a keresztkérdésekkel. Végül, másik nő karjaiba hajszolna velük.
2016. aug. 26. 21:15
 4/14 A kérdező kommentje:

Jó, én meg pont ezt nem szeretném.

Akkor hagyjam ezt a dolgot fenébe, igaz?

2016. aug. 26. 21:17
 5/14 anonim ***** válasza:

Jobb ha hagyod a fenébe az egészet és élj tovább az álomvilágodban.Az igazság / valóság sajnos fáj.Mi jód származna abból ha kiderülne az igazság és ezért boldogtalan lennél?

Én is ebben a cipőben járok csak férfi vagyok,én is gyanakvó típus vagyok de úgy vagyok vele ha neki másra is van szüksége akkor csinálja csak nyugodtan.Nekem a boldogságom fontosabb még akkor is ha hazugságban élek,meg mennyi az esélyem arra hogy találok egy teljesen hűséges nőt aki ráadásul még illik (!!!) is hozzám? Ilyen sehol sincsen tehát le****** az egészet,nem vagyok a saját magam ellensége

2016. aug. 26. 21:23
 6/14 A kérdező kommentje:

ne haragudj utolsó de értelmetlen egy kicsit amit írsz.

Mi nagyon szeretjük egymást, jól megvagyunk egyszerűen csak belekattant ez a fejembe, és tudni szeretném.

De szerintem rá is kérdezek holnap finoman miközben "mutatni" akarok valamit neki.

2016. aug. 26. 21:26
 7/14 anonim ***** válasza:
Oh my gosh!!! Kb. 2-3 hetente én is kitörlöm a Tűzróka minden előzményét, mert g#cire belassul a temporary szarságok miatt, főleg a Google Maps, hiába zörög alatta egy i5-4670k, pedig még barátnőm sincs perpill. :D
2016. aug. 26. 21:28
 8/14 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban :) Dettó ez a problémám, de mondjuk van némi előzményünk is ahhoz, hogy aggódjak...

Ettől függetlenül én azt gondolom és tanácsolom, hogy bármi is az oka, te inkább csak viselkedj szerethetően, ne maradjon utánad vágy benne, ami miatt tovább keresgél. Ha valaki után eszi a penész, vagy ha titokzatos útjai vannak is, te járd a sajátodét: ha nem vagy szerethető, ha nem érted van oda, akkor persze, hogy fantáziál, érdeklődik más iránt is. Ha pedig az vagy, vagy leszel holnaptól, és az tartósan így marad, te leszel a kicsi csillaga, akkor neki nem fog kelleni más kicsi csillag, nem fantáziál arról, hogy valahol várja egy csillagocska. Szóval igen, szard le, ne befolyásoljon abban, hogy TE milyen vagy.

(Én is ma éppen ezen akadtam ki, de az én pasim bármit böngészik is, egyből törli az előzményeket. Minden nap, ha többször kapcsolja be, akkor is. És most miután sokminden kijött belőlem, megígérte, hogy nem fogja törölni, csak hetente egyszer. Mondjuk az érve mindig az volt, hogy lassul a gép, de hülye azért nem vagyok teljesen, mert kb 3-4 helyre benéz, elolvas ezt-azt, és ennyi, ez ha ott marad, az nem eredményez akkora lassulást, hogy érezni lehessen)

2016. aug. 26. 23:31
 9/14 anonim ***** válasza:
Tisztaságmániás, még internetes is :)
2016. aug. 27. 00:03
 10/14 anonim ***** válasza:
77%

Most mit tanácsoljak? Mert én a (ex?)feleségemmel "végigcsináltam".

Volt egy megérzésem, hogy "nem méltón" viselkedik a közösségi oldalon, ráadásul ellentmondásos előzmények voltak. Így írtam egy programot, ami megfigyeli a számítógépet. Beigazolódott a gyanúm, az exeit nézegeti, és törli az üzeneteit, előzményeit. Szóltam érte, hogy ne törölje, és hogy mire kiváncsi ennyire az exéből. Szerinted? A képembe hazudott, és letagadott mindent. Mi változott? Megváltoztatta a jelszavait, hogy ne tudjam. Sokkal óvatosabb, és mégjobban figyel, hogy honnan, mit töröl. Azóta, sosem töröl üresre, vagy megteszi amit akar, töröl, és utána gyárt nekem való előzményeket.

Kerüli a számítógépet, és mindent a telefonján csinál. Persze azt is ugyanúgy kezeli/törli, mint a gépet.

Persze a mai napig nem tudja, hogy látom, hogy mit csinál, és hogy tudom a jelszavait.

Mit értem el, mi a tanulság számomra? Semmit nem értem el, csak már tudom, hogy hü...nek néz, és nem szeret. Ez is valami.

Tamulság? Higgyek a megérzésnek. Ha azt érzem, hogy nem bízhatok a páromban, akkor az nem véletlen, hanem azért van, mert nem bízhatok benne.

Ha csak barát/barátnő, akkor meg minek a stressz? Ki kell dobni, és lesz helyette másik. Kár időt pazarolni, egy megbízhatatlan emberre. A kapcsolat alapja az őszinteség, nem a hazudozás, titkolózás. Ebbe az előzmények törlése sem fér bele, főleg hogy okkal történik. Közös, és nem magánélet van.

Az előzmények nem lassítják a gépeket, de jelentéktelen mennyiségű helyet foglalnak. Törlésüktől nem lesz gyorsabb a gép. Persze vannak akik ezt elhitetik az emberekkel, (hogy használja az ő takarító programját) és sokan el is hiszik.

2016. aug. 27. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!