Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ronthatok el, hogy mindenki kilép az életemből mindenféle magyarázat és előzmény nélkül?
Nem tudok így hirtelen én sem magyarázatot írni.
De nem lehet, hogy túl megfontolt vagy, vagy az esetleg, hogy az elvárásaidat már az ismerkedésnél közlöd és túl erős ez nekik elsőre, és így jobbnak látják inkább felszívódni? Nem szoktad sajnáltatni magad?
Ha szerinted a külsőddel nincs gond, akkor csak a belső marad. Főleg, ha nem is találkoznak veled. Nehéz megmondani így látatlanban, hogy miért vagy ilyen peches. Lehet, hogy túl sok idő telik el a beszélgetés és a találkozás között, és addigra találnak mást a pasik.
Mivel nem ismerünk, szerintem nem fogsz olyan választ kapni, amivel megoldódna ez a problémád. Ezt inkább az ismerőseidtől kéne megkérdezned.
Amúgy lehetnél kicsit pozitívabb, mert az, hogy elátkozottnak hiszed magad, elkeseredettnek, nem tesznek túl pozitívvá. Legyél magabiztosabb.
Első: igen, kissé hosszúra sikeredett :D sajnálom :/
Harmadik: sajnáltatni soha. Egyetlen egy fiú volt, akinek panaszkodtam, de azt is azért, mert azt hittem csak barátok vagyunk, de kiderült, hogy ennek ellenére azóta is olyan szerelmes belém, mint az ágyú... (csakhogy hozzá nem vonzódom :/) A magas elvárásaimról sem szoktam beszélni ismerkedés fázisban. Néha-néha viszont biztos kicsúszik 1-2 dolog, amiről nem gondolnám, hogy probléma, lehet az a baj, hogy látszik rajtam, hogy nem felel meg nekem akárki? :S De azért a mércém nem olyan magas! Bár a mai világban már igen nagy elvárásnak számít az intelligens humor és az ész...
"Inkább azt várom, hogy a fiú keressen, soha senkire nem telepszek rá, a legkevésbé sem. Sőt, volt aki hiányolta is, hogy miért nem keresem én is."
Tehát elvárod, hogy a pasi keressen mindig, ő hívjon, ő írjon, te viszont nem kezdeményezel. Na akkor ebbe gondolj bele fordítva. Ha te keresnél egyfolytában egy pasit, ő viszont sosem nyitna feléd, akkor mit gondolnál? Én azt, hogy le sem szar, mert mindig csak én kezdeményezek felé. Ezzel el is érnéd nálam is, hogy ne jelentkezzek többet, mert minek fussak olyan után, akiről azt hiszem, hogy nem érdeklem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!