Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ronthatok el, hogy mindenki kilép az életemből mindenféle magyarázat és előzmény nélkül?
Értelmesnek tűntél egészen vége feléig... ne facebookon ismerkedj. Egyáltalán miért ismerősöd olyan facebookon, akit még soha nem láttál? Ha fiúhaverjaid szerint álomnő vagy, miért nem próbálkozol meg eggyel (haverok, nem barátok, így nem rontana el semmit)?
Szerintem őszintén jót tenne neked valami egyéjszakás, alkalmi dolog, vagy legalább a következő férfit próbáld meg az elején kevésbé komolyan venni, vedd át te az irányítást.
Barátok....kevés embernek vannak igazi barátai. Főleg őszinték akik nem csak nyugtatgatják meg dicsérő szavakkal ajnározzák.
Szerintem ők sem mondanak el mindent vagy nem őszintén amit rólad gondolnak.
Tételezzük fel, hogy egy átlagos csinos nő vagy aki foglalkozik magával. Szóval tetszel nagyon sok férfinak.
És ha ismerkednek veled márpedig ismerkednek akkor ahogy az 1-ik válaszoló is írta nem a külsőd a baj.
Szóval a probléma az életviteleddel lehet, hogy hogyan akarsz élni képzeled el azt, másokhoz hogyan viszonyulsz, milyen a természeted, a viselkedésed.
Törtető vagy e vagy türelmes, vagy épp olyan dolgokat mondasz el az elején aminek még nincs itt az ideje.
Egy nőt a pasik nem kerülnek el többnyire amiatt, mert nincs önbizalma, ha ugyanakkor nem zárkózott. Ez nálunk másképp van.
Itt sok-sok minden lehet.
Lehet olyan is, hogy te magad vagy olyan, hogy az ilyeneket vonzod be, vagy az ilyenekhez vonzódsz. Elvégre nem reprezentatív a felmérésed, hanem azokra vonatkozik, akikkel te megpróbálnád (vagy ők, vagy mindkét fél).
ma 20:05-ös vagyok!
De mint írtam, sok minden lehet. Ennyiből nehezen derül ki. Ehhez dumálnunk kéne ezekről. De az tuti, hogyha én ott hagynálak, akkor megmagyaráznám :-D
Van már barátod azóta?
Ha minden úgy van ahogy leírtad, már nem is kell szépnek lenned :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!