Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Néha ki van neki törölve a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha ki van neki törölve a keresési előzmény és társai instagramon, ez jelent valamit?

Figyelt kérdés

Instagramon ki lehet törölni a keresési előzményeket / Top legtöbbet nézett felhasználókat direkt ilyen címszó alatt a beállításoknál,illetve azzal is törlődik, ha ki-be lépsz az instagramodból.

Amikor a párommal találkozunk, neki minden le van "pucolva", max én vagyok előzményként vagy 1-2 ember, ismerős, de 90%-ban a legtöbbször full üres, fehér...max én.

És fel merült bennem, vajon ezek szerint mindig kitörli?

De mi ok folytán, esetleg az exeit, vagy olyan nőket nézeget akiket nem kéne?

Holnap találkozunk, megfogom nézni mondván mutatok valami jó kis oldalt, de előre látom, teljesen üres lesz, pedig a múltkor a közös kép nézegetés után voltak felhasználók- oldalak az előzményben. És akkor rá fogok lazán kérdezni, ki szokta e törölni, mert hogy a múltkorik eltűntek amiket nézegetettünk.

Szerintetek jogosan aggódom ?

Vagy ez nagyon elmarós húzás lenne?

22L

2016. aug. 26. 21:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Már miért lenne értelmetlen amit írtam?Ha már kritizálsz akkor legalább indokold is meg.Nagyon sok "Mi nagyon szeretjük egymást" kapcsolatot láttam már ahol minimum az egyik fél megcsalta a másikat.De mint írtam nyugodtan élj a kis álomvilágodban mert szinte biztos hogy megcsal téged.Csak nehogy felébredj egyszer az álmodból mert nagyon fájni fog a valóság

2016. aug. 27. 19:43
 12/14 A kérdező kommentje:

Milyen álomvilág?

Azért biztos, hogy megcsal, mert minden okés nálunk, bármikor megnézhetem a telefonját csak egyszerűen kitörli az instagram előzményeket??

A javára legyen mondva, hogy mindent mindig túl gondolok és bizalmatlan típus vagyok...

2016. aug. 28. 21:10
 13/14 A kérdező kommentje:

10-es ,sajnálom ami történt veled.

Én biztosan tudom, hogy nem csal meg mivel irtóra szerelmes, most a felismertség miatt nem írok konkrétumokat...

de ezt mindenki látja és mondj aki ismer minket.

Nem hinném, hogy az előzmény törlése egyértelműen ennyire rosszat takarna...

2016. aug. 28. 21:12
 14/14 A kérdező kommentje:
csak instagram amúgy...
2016. aug. 28. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!