Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiak! Hogy a legfájdalommen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hogy a legfájdalommentesebb a szakítás?

Figyelt kérdés

Hogy mondjam meg neki,hogy nem akarok vele többször találkozni? Elég ha megírom Viberen vagy találkozzak vele? Tudom, bunkóság írásban, de ha meg találkozunk, ahogy szoktunk, nagyobb a csalódás, nem?

Az a gond, hogy nem jó vele a szex, nem hiányzik, amikor nem vagyunk együtt, nem vagyok belé szerelmes.

30-asok vagyunk és kb. 1 hónapja ismerjük egymást.

2016. okt. 19. 16:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Korrektebb élőben, fájdalommentesebb megírni.
2016. okt. 19. 16:20
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
ha meg tudod csinálni a legjobb ha nem keresed és sose válaszolsz semmire amit ír. szerintem ő is hasonlóan érez mint te
2016. okt. 19. 16:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó baromságot ír. Legalább egy elutasító választ adni kell neki, szerintem találkozzatok és vezesd fel előtte lassan hogy mi a gondod és a végén mond meg neki hogy sajnálod de mást nem tudsz tenni.

F

2016. okt. 19. 16:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Írásban tényleg nagy bunkóság szakítani még akkor is, ha csak 1 hónapos a kapcsolat. Személyesen kell. Ha csak 5 percre, de akkor is. Ennyit megérdemel mindenki.
2016. okt. 19. 17:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Nahát, nemrég írtam ki szinte szóról-szóra ugyanezt. Nekem az vált be, hogy ráírtam, hogy találkozzunk, mert beszélnünk kell. A beszélnünk kifejezésből már tudta mire készüljön így úgyis állt hozzá. Találkoztunk,meg sem próbált már megpuszilni, szépen sétáltunk egymás mellett, megmondtam mi a helyzet, megbeszéltük, hogy ez van és kész (bár nálunk nem a szex volt a probléma, emrt addig el sem jutottunk), de hátha nálatok is működik.
2016. okt. 19. 17:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Most komolyan... Kell nektek ágyba bújni mindenkivel, pár nap, vagy hét után? Időt sem hagytál, hogy megismerd az igazi énjét, mi a jó neki, mit szeretne, csak úgy durr bele, és csodálkozol hogy nem jó?
2016. okt. 22. 08:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos hosszabb ismeretsegtol sem fog neki megnoni. :(
2016. okt. 23. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!