Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után a ti exetek is írt minden egyes ünnepre üzenetet?
Már majdnem 2.5 éve szakítottunk (én vagyok a nő) És nem tudom hogy most én vagyok-e a bunkó, de egyszerűen irritál amikor már látom hogy üzenetet kapok tőle hogy boldog névnapot, boldog új évet, meg hozzá még 5-10 mondat hogy reméli jól vagyok stb... A szülinapomkor mind a 2 alkalomkor már éjfél után 1 perccel írt hogy ő legyen az első. Komolyan nem tudom, hogy azt hiszi hogy nekem örülnöm kéne hogy a szülinapomon a ő, tehát az exem köszönt fel legelőször?
A másik dolog hogy amikor együtt éltünk akkor másik városban laktunk, de most sem lakik egyikünk sem otthon, és amikor ritkán kiderül hogy mind a ketten otthon vagyunk, (gondolom ismerőstől hallja) akkor ír hogy van-e kedvem találkozni vele. És nekem nincs. Nem váltunk el haragban, ő is nagyon megértőnek bizonyult. De még a szakításunk után írt hogy ő tudni akar felőlem hogy hogy vagyok stb.. Én pedig azt válaszoltam hogy szerintem felesleges beszélnünk. Nehéz időszaka volt az életemnek amikor vele voltam, és egyszerűen élni akarom a saját életem. És tegyük fel amikor egy fiúval randizom és megcsörren a telefonom hogy Boldog névnapot stb...
Talán a idegesít ebben az egész dologban nagyon hogy ennyire nem ismer hogy azt hiszi én ennek örülök hogy ő kedveskedni próbál.
Szerintetek ezek normális dolog és én fújom fel nagyon? Vannak hasonló tapasztalataitok? Vagy ti ezt hogy élnétek meg?
Jaj anyám, ez gáz :/ szerencsére az exem nem ír. Elbúcsúztunk egymástól, más párom van, mi a fenének írna mégis?
Ha zavar, szerintem kedvesen, de egyenesen mondd el neki, hogy ne tegye.
Ki szakított kivel?
Az nem lehet, hogy ő ilyen típus, és nem kell többet belegondolni, egyszerűen csak reflexből jön nála? Van olyan rokonom, aki minden alkalmat számon tart, születésnapok, névnapok, ünnepnapok, temetések, hihetetlen, micsoda lexikon az agya, ha ilyenekről van szó, én nem tudnám így megjegyezni, és persze mindig jönnek is a köszöntések, a gratulációk, vagy halálesetnél a gyásztávirat, és soha nem kiabálja ki, ha nem kap esetleg viszonzást, egyszerűen szívesen teszi elvárás nélkül. Talán a te exed is hasonló típus. Talán semmi több nincs benne, csak mint most már ismerős tart számon. Tudom, hogy vannak olyanok, akiknek a szakítás egyet jelent azzal, hogy a jövőben megszűnnek egymásnak létezni, de ezzel nem mindenki van így, főleg, ha nem haragban történt az elválás.
2 évig voltunk együtt, 1 évet együtt is éltünk.
Igen ő ilyen típus, csak nekem ez annyira erőltetett amit csinál. Eddig nem szóltam neki hogy ez engem jobban zavar minthogy örüljek neki, mert szerintem ő tényleg az hiszi hogy ennek örülök, de mindig csak pár szóban válaszolok neki (már amikor válaszolok) szóval észrevehetné hogy finom szólva én már nem vagyok rá kíváncsi. Amikor a szakítás után meg mondtam neki hogy én nem szeretném az életemről tájékoztatni egyszerűen nem értette meg, még neki állt feljebb hogyan gondolhatom én ezt hogy nem beszélek vele :D szóval ahogy a 2. írta, ha belegondolok örülök neki hogy legalább nem zaklat :D
Egyébként én mondtam ki a végén hogy ne folytassuk, de akkor már nagyon haldokolt a kapcsolatunk, ő is érezte hogy ez lesz a vége de ő nem merte volna kimondani...
Egyszer utoljara tedd tisztaba h neked erre nincs szukseged es ha ezek utan is ir,ne reagalj.
Az "azt hiszi,meg ugy erzi" azert van mert taplalod azzal h visszairsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!