Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan nyomozhatnám ki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyomozhatnám ki hogy van e uj barátnője az exemnek?

Figyelt kérdés
3hete szakitott velem logikus magyaràzatok nèlkül egy kisebb vita után.Àllitasa szerint nincs senki a képben csak voltak előjelek hogy nincs közös jövönk.én nem hiszek neki de nem kommunikàl velem.facebookjà törölte ès a szàmom is tiltotta.ugy szeretném megtudni hogy ne sejtse hogy nyomozok utana.hasznàlhatò ötleteket tudnàtok adni?
2016. szept. 23. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Minek nyomozol? semmi közöd hozzá már.
2016. szept. 23. 16:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd a fenébe, kár vele foglalkozni, neked nem lesz jobb tőle, de ha mindenképp nyomozni akarsz utána, akkor közös ismerősök által (olyat akiről tudod, hogy inkább a te pártodon áll és nem mondja meg az exednek, hogy kérdezgetted).
2016. szept. 23. 16:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele, hidd el jobban jársz (saját tapasztalat). Annyit tudok mondani (írni), hogy általában ha logikátlan indokkal szakítanak ott már más van a képben.
2016. szept. 23. 16:24
 4/9 anonim ***** válasza:

CSinálsz egy másik fb-profilt, és ránézel, hogy nincs-e kapcsolatban valakivel.

Aztán ránézel kéthetente, aztán naponta, aztán naponta kétszer, idegeled magad, kutakodsz utána, nyomozgatsz, balhét rendezel.

A végére teljesen lejáratod magad az összes ismerősöd előtt is, mert még mindig az exeddel foglalkozol.

Ennél egyszerűbb, ha lefoglalod magad, amíg a szerelmi bánat enyhül, és ha túlléptél rajta, nyitsz másik pasi felé, akinek nincs senkije.

2016. szept. 23. 16:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Minek nyomozni ne már! :))) Legyen már büszkeségetek! :)))

Mitől lesz az jobb neked? :) Inkább hagyd, hogy más közeledjen és nyiss felé. Ilyenen nem szabad ilyenkor gondolkodni, ha annyit nem ért neki, hogy elmondja mi a baja.

2016. szept. 23. 16:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Miben változtatna a dolgokon, ha lenne barátnője? Nem hiszem, hogy akkor újra összejönnétek, vagy te nyugodtabb lennél tőle. Teljesen feleslegesen idegeled magad, inkább azzal foglalkodj, hogy elfelejtsd.
2016. szept. 23. 17:24
 7/9 anonim ***** válasza:
*foglalkozz
2016. szept. 23. 17:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem mindegy? ne foglalkozz vele. Magaddal foglalkozz!
2016. szept. 23. 17:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Azèrt szeretnèm tudni,mert a lelkiismeretem nem hagyja hogy tovàbblèpjek.Nagyon egyenes helyes èrtèkrendű pasinak ismertem meg aki maximàlisan ragaszkodott ès szeretett.De ha tèvedtem tudnom kell hogy àtvert e.
2016. szept. 24. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!