Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg elítélendő, hogy néha köszönök az exemnek az utcán/buszon?
Ez egy hosszú történet. A lényeg annyi, hogy tavaly nyáron ő szakított velem, én viszont fülig szerelmes voltam belé. Év végéig húztuk a "barátságot", végül mindketten beláttuk hogy ez így nem mehet tovább és teljesen külön utakra tértünk. Januártól már mindkettőnknek van kapcsolata, azonban az elmúlt pár hónapban többször is láttam őt. Gondoltam, hogy mivel nem haraggal váltunk el, ezért egy köszönést megereszthetek - ő viszont nem köszönt vissza, hanem letiltott facebookon és a barátnőjével üzent, hogy töröljem őt ki az emlékeimből.
Szerintetek igaza volt?
"Uzenj vissza hogy mint not te mar elfelejtetted, csak mivel nem vagy bunko ezert mint ismerosnek koszontel, de egy primitiv nonek az is kar volt." => Szerintem nem leszbikusok, vagyis ha baràtnővel üzent, akkor feltételezhetően pasiról vab szó, nem nőről.
(Persze valójában nem teljesen egyértelmű.)
Ha ö igy szeretne, akkor ezt tartsd tiszteletben. Ettöl függetlenül en iszonyatosan gyerekesnek tartom a lany viselkedeset.
En ket exemmel, akivel 4-5 evig voltunk együtt, kifejezetten barati viszonyban vagyunk, több ev elteltevel is. Naluk inkabb parjaik tartjak ezt kicsit irritalonak. Pedig en is mar 5 eve boldog parkapcsolatban vagyok ujra es baratnöm teljesen okes vele, legelsö szerelmemmel azota baratnök is lettek azota. Szerintem, ha ket ember szegyen es fajdalom nelkül tud egymas szemebe nezni es ismerik is egymast, akkor az a normalis, ha legalabb köszönünk a masiknak. Aki erre nem erett meg, attol jobb is, hogy megszabadultal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!