Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő ha nőként szexkapcsolatom van?
Jelenleg se időm, se energiám komoly kapcsolatra, nem is vágyom rá lelkileg. Ez most így tökéletes, de a legjobb barátnőm megvet ezért és ez nagyon fáj.
Mégis most nekem ez így jól esik, akkor miért ne... Igazából nem fizikai, hanem lelki vetülete van ennek az egésznek. Tényleg könnyűvérűségre utal, hogy belementem egy ilyenbe? Ez a 21. század "betegsége"? 24L
A te életed, azt csinálsz, amit akarsz, senkinek semmi beleszólása. Tetteidért vállald a következményeket.
Egyébként mit érdekel, hogy a barátnőd mit mond erről? Meg úgy egyébként, ő miért szól abba bele, hogy te mit miért csinálj?
Ha mindketten helyén kezelitek a dolgokat, nyíltan megbeszéltétek, senki nem hiteget senkit, akkor szerintem semmi rossz nincs benne. No meg ha a srácnak sincs melletted tartós kapcsolata.
Viszont kicsit több diszkrécióval is kezelhetted volna. Nem kell az ilyesmit senki orrára kötni. Ez a te, és a srác dolga, akivel csinálod. Barátnődnek köze nincs hozzá, nem érinti.
Utolsó: logikád az nincs,látom.
Elég,ha a pasik csinalnak ilyet,mi nők ne..akkor a pasik kivel csinalják?! Jezusom..
Kerdesedre valaszolva: egyaltalan nem megvetendő dolog.mindenkinek vannak szuksegletei.nekem is volt es nem bantam meg.csak azt h beleszerettem
Ezzel ovatos legyel de ha akarod vagj bele..:) jo lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!