Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elítélendő ha nőként szexkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő ha nőként szexkapcsolatom van?

Figyelt kérdés

Jelenleg se időm, se energiám komoly kapcsolatra, nem is vágyom rá lelkileg. Ez most így tökéletes, de a legjobb barátnőm megvet ezért és ez nagyon fáj.

Mégis most nekem ez így jól esik, akkor miért ne... Igazából nem fizikai, hanem lelki vetülete van ennek az egésznek. Tényleg könnyűvérűségre utal, hogy belementem egy ilyenbe? Ez a 21. század "betegsége"? 24L

2016. máj. 30. 20:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%
Nem, de nekem nem kéne olyan nő, aki ilyesmibe belemegy.
2016. máj. 30. 21:09
 12/18 anonim ***** válasza:
25%
Én sem nézem sokba az olyan nőket, akik ilyenbe belemennek, de ennek ellenére azt mondom, ha ez esik jól, akkor csináld. A te életed nem másoké.
2016. máj. 30. 21:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Nőként írom ,hogy semmi elítélendő nincs benne. Felnőtt vagy , azt teszel amit akarsz. Ha normális keretek között csináljátok(óvintézkedések stb. mind tudjuk) és vonzódtok egymáshoz testileg , van kémia, és jól érzitek magatokat közben miért ne? Persze hosszútávon gondolom neked sem az a célod ,hogy egy ilyen kapcsolatban éld le az életed, de ennyi idősen szerintem teljesen felesleges ilyeneken agyalni :)
2016. máj. 30. 21:51
 14/18 mikeXxX ***** válasza:
Szerintem férfi és nőként is elítélendő a szexkapcsolat bár én rohadt sokat dolgozok és szintén elgondolkoztam rajta mivel jelentkező lenne bőven de hála az égnek az eszem győzött és nem a ......
2016. máj. 30. 23:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Számomra elítélendő, nekem ez semmilyen irányból nem fér bele az életembe és megvan a véleményem azokról, akik csak összejárnak "dugogatni", de mindenki azt kezd a saját életével, amit akar, van aki így gondolja, van aki meg úgy. Nem vagyunk egyformák.
2016. máj. 31. 00:08
 16/18 anonim ***** válasza:
55%

Pont ugyan ez a helyzet az én esetemben is. Szexkapcsolatom van és a barátnőm meg akik tudják megvetéssel néznek rám miatta.

De most komolyan, ha az itt kommentelők férfiként elítélendőnek tartják forduljanak fel.

Kedves Kérdező! Üzenem neked, hogy egyáltalán ne foglalkozz mások véleményével, ha te így érzed jól magad, akkor élj így. A többiek meg foglalkozzanak a saját dolgukkal és életükkel. 19L

2016. máj. 31. 10:41
 17/18 anonim ***** válasza:

Mekkora álszentség van itt! Pasiként nem zavar titeket, ha egy csajnak igényes szexkapcsolata van, de azért komolyra nem kéne..

Kérdésedre válaszolva,a barátnőddel, nagyon nem vagytok egy hullámhosszon, valahogy javítani kéne a dolgon. Vagy ha tudod, hogy mennyire radikális nézetei vannak a dologgal kapcsolatban akkor inkább hallgatni róla. Viszont akkor nem nevezheted legjobb barátnődnek.

2016. máj. 31. 22:36
 18/18 anonim ***** válasza:

Nő vagyok és nekem is van szex kapcsolatom a 20-as éveim elején járok én is van egy kisbabám apuka meg lelépet amikor terhes voltam egy másik nővel "mert meggondolta magát" szóval kapcsolat?! A hátam közepére sem kívánom... titokban tartjuk az egyetlen aki tud róla apukám aki azt mondta felnőtt nő vagyok el tudom dönteni mit akarok csak vigyázzak hogy ne legyen belőle érzelmi kötödés (szerelem)

UI.: Apukám 8 éve azzal a nővel jött össze akivel szexkapcsolata volt azóta összeházasodtak és van 1 cuki húgom is :)

2016. nov. 17. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!