Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, illetve elítélendő, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, illetve elítélendő, ha több különböző lánnyal beszéltem le randit?

Figyelt kérdés

Tehát több lánnyal beszéltem meg randit, hogy majd megyünk, tehát nem az van, hogy egy lány vagy és csak vele.

Van több is, időpont nincs, de benne lennének.

Ez gáz?

Azért csinálom így, mert ha nem jönne össze az egyikkel, akkor így is tudok még ettől függetlenül hamar randira menni és nem kell újra "építkeznem", csak időt venne el.

Ha nem jön össze a kapcsolat az egyikkel, akkor elmegyek a másikkal, ha vele se, akkor a következővel stb.

Mások is így csinálják?

2016. jún. 7. 19:04
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
70%
igen,gáz.
2016. jún. 7. 19:07
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
És ha már az elsővel összejön, ha már az nagyon jól alakul? Akkor is még mindegyikkel randizol párszor??
2016. jún. 7. 19:09
 3/26 anonim ***** válasza:
81%
Sok bába közt elvész a gyerek. Félsz, hogy lemaradsz valamiről? Egyébként én ezt tapasztaltam magamon. Ha túl sok emberrel randizol, nem tudod a végén komolyan venni egyiket sem, mert mindegyik csak egy randi lesz a sok közül. Ez logikus is, nem? Meg akkor vagy túl kevés idő telik el két randi között különböző személyekkel vagy csak váratsz másokat, ami elég nagy tahóság.
2016. jún. 7. 19:09
 4/26 anonim ***** válasza:
88%
Az a gáz édes fiam, hogy erre találsz is partnereket...
2016. jún. 7. 19:10
 5/26 A kérdező kommentje:

Ha elsővel összejön, akkor a többit lemondom.

Nem félek, csak van B terv is, hogyha nem jön össze a csajjal, akkor eltudok menni rövid időn belül és nem kell megint megismerni valakit és aztán később nagy kihagyással újra randizni.

Tehát több lányt fűzök egyszerre. Ez nem megcsalás, míg nem jöttem össze valakivel.

Komolyan veszem ettől még a randikat.

2016. jún. 7. 19:12
 6/26 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem nem gáz, abszolút logikus megoldás. Ha az egyikkel nem jön össze, nem kell újra kezdeni az ismerkedést, levelezgetést stb., hanem akár másnap, jobb esetben néhány óra múlva már találkozol is a következő jelölttel. Egy csomó idő spórolsz meg. Csajoknak meg nem kell erről tudniuk...
2016. jún. 7. 19:14
 7/26 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, mert a pattintások/lemondások miatt nem árt több vasat a tűzben tartani. Meg most nem feltétlenül kell hogy randi legyen, vagy most ha csak simán találkozol velük, aztán majd lesz ami lesz ilyen alapon miért ne lehetne több lánnyal is találkozás. Meg szerintem a feszültséget is könnyebben oldja, ha "rutin" dolog lesz, hogy randizol (ha eddig mondjuk nem volt az) és sokkal lazább is tudsz lenni.
2016. jún. 7. 19:18
 8/26 A kérdező kommentje:
6# Ha aznap nem is, de akár pár napon belül mehetek randizni. Na látom, te érted mire gondolok :)
2016. jún. 7. 19:19
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Aztán majd csak összejön valami...valamelyikkel...
2016. jún. 7. 19:21
 10/26 anonim ***** válasza:
51%
Nem gáz! A nők jogot formálnak ahhoz, hogy érkezési és egyéb külső adottságokat figyelembe vevő sorrendet állítsanak, akkor te is jogot formálhatsz ahhoz, hogy egyszerre több vasat tarts a tűzben. Ilyen ez! Ugye máris nem hangzik olyan korrektként, mint amit ti műveltek, csajok?
2016. jún. 7. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!