Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, illetve elítélendő, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, illetve elítélendő, ha több különböző lánnyal beszéltem le randit?

Figyelt kérdés

Tehát több lánnyal beszéltem meg randit, hogy majd megyünk, tehát nem az van, hogy egy lány vagy és csak vele.

Van több is, időpont nincs, de benne lennének.

Ez gáz?

Azért csinálom így, mert ha nem jönne össze az egyikkel, akkor így is tudok még ettől függetlenül hamar randira menni és nem kell újra "építkeznem", csak időt venne el.

Ha nem jön össze a kapcsolat az egyikkel, akkor elmegyek a másikkal, ha vele se, akkor a következővel stb.

Mások is így csinálják?

2016. jún. 7. 19:04
1 2 3
 21/26 Mcgalagony17 ***** válasza:

Szerintem abszolút nem etikátlan, ha többfelé is érdeklődsz. :) Több emberből valamelyikkel csak összejön. Akkor lenne gáz, ha már egy konkrét kapcsolat mellett flörtölgetnél másokkal.

22/N

2016. júl. 20. 13:23
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem se gáz, nőként mondom. Gáz max. akkor lenne, ha akkor is folytatnád, ha már alakulnának a dolgok az egyikkel.
2016. aug. 5. 15:10
 23/26 anonim ***** válasza:

Hát ez gáz!

Ez a baj a világgal hogy igy jönnek össze valakivel hogy x emberből melyik mondja h igen.

Mi van az érzelmekkel? Jah hogy bocs neked csak lyukhiányod van mert azt se tudod mi az a szerelem és érzelmek

2016. aug. 5. 15:11
 24/26 Noren1989 ***** válasza:

Teljesen jó.

A nők ugyanezt megcsinálják, és szerintük teljesen korrekt.

Akkor férfiként miért ne tehetnéd meg?

26/F

2016. aug. 5. 15:27
 25/26 anonim ***** válasza:

23-as a számból vette ki a szavakat...

Komolyan, ez az igény ma?

Hogy mindegy ki van mellettünk, csak legyen már valaki?

Úgy tűnik, én régimódi vagyok, ha szerelemre vágyom, ez ma már nem divat.

Csak egy halom ember közül kiválasztjuk azt, aki épp a legmegfelelőbb, és máris kapcsolat.

Na ez a gáz...

2016. aug. 5. 15:33
 26/26 anonim ***** válasza:
Nekem az a véleményem, hogy nagyon megjárják azok a lányok, akiknek sorszámot kell húzni. Összejön az első, aztán írsz a többieknek egy levelet, hogy bocs, de nem? Nem gondolod hogy ezek után már nem fognak komolyan venni?
2016. aug. 5. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!