Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha van valaki, akivel régóta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van valaki, akivel régóta nem beszéltem és ráírok, azt nyomulásnak veszi?

Figyelt kérdés

Nagyon ritkán beszélünk, az elmúlt 10 évben ha 3-4 alkalommal. Nekem szimpatikus, csak nem mertem nála kezdeményezni. Az ismerőseim között van. Likeolta az egyik képemet és én is az övét. Tudom, hogy ez gyerekes dolognak számít, meg az is hogy ezután ráírok.

Ha ráírok és beszélgetést kezdeményezek vele, az mennyire kínos ilyenkor? Nem szeretném, hogy azt higgye zaklatom, vagy hogy nyomulok rá. (Nem mintha nem tetszene, csak lehet nem örülne nekem ilyen téren.)

Felnőtt korúak vagyunk...

És igen, ennyire nem értek ehhez...

2016. márc. 8. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Az számít zaklatásnak, ha naponta ötvenszer ráírsz, ez bőven nem az. Írj rá nyugodtan, lehet rosszul sül el, de ha meg sem próbálod, akkor jól biztos nem fog! ;)
2016. márc. 8. 19:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha alapból te is tetszel neki, akkor nem fogja annak venni.
2016. márc. 8. 23:35
 3/3 jocika147 ***** válasza:
Nem hiszem hogy e miatt de kb sokszor van hogy csak azert lajkolnak h felkeltsek magukra a figyelmet hatha ra irsz stb...:D Ez miért lenne nyomulas? En a helyedbe mar rairtam volna.
2016. márc. 9. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!