Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, illetve elítélendő, ha több különböző lánnyal beszéltem le randit?
Tehát több lánnyal beszéltem meg randit, hogy majd megyünk, tehát nem az van, hogy egy lány vagy és csak vele.
Van több is, időpont nincs, de benne lennének.
Ez gáz?
Azért csinálom így, mert ha nem jönne össze az egyikkel, akkor így is tudok még ettől függetlenül hamar randira menni és nem kell újra "építkeznem", csak időt venne el.
Ha nem jön össze a kapcsolat az egyikkel, akkor elmegyek a másikkal, ha vele se, akkor a következővel stb.
Mások is így csinálják?
Elítélendő! Kettőtől nyolc év.
Komoly?
Uraim! Akkor én le vagyok maradva! Ennyi!
Ezen változtatni nem tudok. Ilyen szerencsétlen vagyok, hogy egyszerre csak egy dologra tudok koncentrálni.
Kétségbeesett kapkodás szaga van ennek. Nehogy már egy napra is randi nélkül maradjak. Felgyorsult világunknak az ilyen rapidrandi is a hozadéka. Ahogy Ursula mondta: Kérem a következőt!
Ha ilyen több vasat a tűzben típusú vagy, akkor előfordulhat, hogy a párkapcsolatod alatt is lesznek itt-ott lányok a biztonság kedvéért.
Aztán majd azon kapod magad, hogy két szék között a pad alá esel...
Nem is tudom. Ha engem egy vadidegen pasi hívna el randizni (pl leszólít valahol) és igent mondanék rá, tőle semleges lenne, elvégre csak ismerkedünk. Viszont ha egy ismerős lenne a pasi, tőle már fája, mert azt gondolnám, hogy itt a randi személy szerint már nekem szól.
Fordított esetben mit reagálnál? Ha megtudnád, hogy több srác is van a képben, nem csak te.
16#
Látom megértetted a dolgot, sehol se mondtam, hogy egy időpontra beszéltem le, de azért ügyes probálkozás volt...se
17#
Megérteném, mert ha engem választ, akkor engem választ, de ha nem engem választ, úgyis randizna mással, az meg mindegy nekem, hogy milyen hamar, mert már nem lenne közünk egymáshoz.
"Fordított esetben mit reagálnál? Ha megtudnád, hogy több srác is van a képben, nem csak te."
Mármint pl. arra gondolsz, hogy a legelsô alkalommal mit reagáltam, amikor leesett, hogy azért tûnt el hirtelen minden szó nélkül, mert egy másik pecaboton kapása lett?
Vagy arra vagy kíváncsi, hogy a még ezelôtt, az elsô szó nélkül eltûnös alkalmat hogyan reagáltam le anno, amikor még nem értettem, hogy mi a manó van?
Ôszintén szólva már egyikbôl sem emlékszem az elsôre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!