Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, illetve elítélendő, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, illetve elítélendő, ha több különböző lánnyal beszéltem le randit?

Figyelt kérdés

Tehát több lánnyal beszéltem meg randit, hogy majd megyünk, tehát nem az van, hogy egy lány vagy és csak vele.

Van több is, időpont nincs, de benne lennének.

Ez gáz?

Azért csinálom így, mert ha nem jönne össze az egyikkel, akkor így is tudok még ettől függetlenül hamar randira menni és nem kell újra "építkeznem", csak időt venne el.

Ha nem jön össze a kapcsolat az egyikkel, akkor elmegyek a másikkal, ha vele se, akkor a következővel stb.

Mások is így csinálják?

2016. jún. 7. 19:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
57%
Tudom hogy sokan megbotránkoznak ezen, de a világ ilyen lett, és nem én akartam hogy ilyen legyen. Amúgy meg hiszi bárki is hogy a csajok nem így csinálják? Persze, biztos vannak akik nem, de a többség igen. Egyszerre 10-15 pasival is leveleznek, chattelnek, volt már hogy én is másnak szánt üzenetet kaptam, nem is egyszer. A legjobb az volt, mikor a randin a kávézóban már indulni készültem, mikor a csaj megszólalt, hogy ő még marad, mert jön a következő randipartner. Leesett az állam... De ez van, ehhez kell igazodni. Azt hiszed hogy minden jól alakul a csajjal, mert már harmadjára-negyedjére randiztok, mentek ide-oda, aztán egyik napról a másikra nem veszi fel a telefont, üzenetre nem reagál stb. Persze, mert párhuzamosan volt egy másik csóka, és végül azt választotta. Ilyen a világ, felgyorsult minden, és aki nem veszi fel a tempót, az lemarad és csak nyüszíthet...
2016. jún. 7. 19:31
 12/26 anonim ***** válasza:

Elítélendő! Kettőtől nyolc év.

Komoly?

2016. jún. 7. 19:39
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Uraim! Akkor én le vagyok maradva! Ennyi!

Ezen változtatni nem tudok. Ilyen szerencsétlen vagyok, hogy egyszerre csak egy dologra tudok koncentrálni.

Kétségbeesett kapkodás szaga van ennek. Nehogy már egy napra is randi nélkül maradjak. Felgyorsult világunknak az ilyen rapidrandi is a hozadéka. Ahogy Ursula mondta: Kérem a következőt!

2016. jún. 7. 19:44
 14/26 anonim ***** válasza:
68%
Én is csináltam így. Volt jó és rossz oldala is. Rosszat igazából csak egyet tudnék mondani. Volt egy csaj aki folyton sírt meg nyüszített ha már 5 perc múlva nem válaszoltam neki arra amit írt. Egyébként sok érdekes embert ismertem meg, igazából szinte bármelyikük lehetett volna a barátnőm és mondhatni sok barátom is lett így. Csak mindig a távolság... De élmények, tapasztalatok szempontjából nagyon jó volt, egyébként egyik lányt sem hitegettem azzal, hogy barátnőt keresek csak üssük el az időt együtt ha mindkettőnknek van kedve és úgy jól elbeszélgettünk és elvoltunk mindig :) De már azt mondom, hogy elég. Egyetlen olyan lány kell akire mindig lehet számítani, aki ott van elalvás előtt és ébredés után. Mindig.
2016. jún. 7. 19:54
 15/26 anonim ***** válasza:
77%

Ha ilyen több vasat a tűzben típusú vagy, akkor előfordulhat, hogy a párkapcsolatod alatt is lesznek itt-ott lányok a biztonság kedvéért.

Aztán majd azon kapod magad, hogy két szék között a pad alá esel...

2016. jún. 7. 19:56
 16/26 anonim ***** válasza:
őszintén megmondom, hogy kicsit se érdekel, hogy hány lányt beszéltél le. Felőlem az összeset lebeszélheted egy időpontra, ugyan arra a helyre. Bár ez esetben szólj, mert jövök és beülök a nyilvános kivégzésedre.
2016. jún. 7. 20:22
 17/26 anonim ***** válasza:

Nem is tudom. Ha engem egy vadidegen pasi hívna el randizni (pl leszólít valahol) és igent mondanék rá, tőle semleges lenne, elvégre csak ismerkedünk. Viszont ha egy ismerős lenne a pasi, tőle már fája, mert azt gondolnám, hogy itt a randi személy szerint már nekem szól.

Fordított esetben mit reagálnál? Ha megtudnád, hogy több srác is van a képben, nem csak te.

2016. jún. 7. 20:39
 18/26 A kérdező kommentje:

16#

Látom megértetted a dolgot, sehol se mondtam, hogy egy időpontra beszéltem le, de azért ügyes probálkozás volt...se

17#

Megérteném, mert ha engem választ, akkor engem választ, de ha nem engem választ, úgyis randizna mással, az meg mindegy nekem, hogy milyen hamar, mert már nem lenne közünk egymáshoz.

2016. jún. 7. 22:03
 19/26 anonim ***** válasza:

"Fordított esetben mit reagálnál? Ha megtudnád, hogy több srác is van a képben, nem csak te."

Mármint pl. arra gondolsz, hogy a legelsô alkalommal mit reagáltam, amikor leesett, hogy azért tûnt el hirtelen minden szó nélkül, mert egy másik pecaboton kapása lett?

Vagy arra vagy kíváncsi, hogy a még ezelôtt, az elsô szó nélkül eltûnös alkalmat hogyan reagáltam le anno, amikor még nem értettem, hogy mi a manó van?

Ôszintén szólva már egyikbôl sem emlékszem az elsôre.

2016. jún. 8. 21:02
 20/26 anonim ***** válasza:
"...tudod ugye, egy nő több mint három..."
2016. jún. 8. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!