Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit mondjak az exemnek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak az exemnek, hogy tobbe ne hivjon?

Figyelt kérdés
Az exem sokszor hivogat telefonon, vagy ir uzeneteket miutan uj baratnoje van. Tegnap ugyanigy hivast kaptam tole ejjel, delutan hivott vissza, hogy neharagudjak, csak sokat ivott, nem tudja az okat...a szokasos szoveg. Hozzatette, hogy ma este tudnank-e tallakozni 5 percre. Gondoltam valami fontos, miert ne lehetne 5 percem. Hovtam ot, mire felvette, es a baratnoje nevetgelt mellette. Azt mondta most nem er ra, en pedig gyorsan letettem. Tudom, hogy fog hivni. Felvegyem egylatalan? Es ha igen, akkor mit mondjak neki? Nem szeretnem, ha keresne tobbet...
2016. júl. 10. 01:34
 1/4 Noblesse Oblige ***** válasza:

Meg kell tanulnod nemet mondani. Ha valaki túl kedves vagy előtérbe helyezi mások akaratát az övé helyett, akkor kihasználják. Az meg elég gázul hangzik, hogy úgy használnak ki, hogy már nem is jártok.

Szóval ha nincs elég vér a pucádban, hogy nemet mondj, akkor tiltsd le a számát, töröld facebookról, kerüld el az utcán.

2016. júl. 10. 01:50
 2/4 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Nem igazân értem az ilyen “problémákat... Nyíltan,egyenesen,határozottan. “Ne keressél többet semmilyen formâban,nem akarom veled a kapcsolatot tartani.“

Ennyike.

Ja,és talân ne adj neki táptalajt. Ne hivogasd vissza...

2016. júl. 10. 08:44
 3/4 Titusztitusz ***** válasza:
Na ugyan mit...Hát pl.azt hogy:"Ne hívjál többet,hagyjál békén,és felejts el"...Ilyen variáció még nem jutott eszedbe?
2016. júl. 10. 09:02
 4/4 omba ***** válasza:
Arra kérd meg szép, vagy nem szépen, hogy törölje ki a számodat, és akkor részegen se fog hívni.
2016. júl. 10. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!