Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhagytam a szerelmem, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytam a szerelmem, de megbántam! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 5 évig voltam együtt a párommal.A kapcsolatunk nem volt felhőtlen,ő az utóbbi 2 évben nem igazán törődött velem,ritkán agresszív volt,de valahogy mégis éreztem hogy ragaszkodik hozzám(neki én voltam az első minden téren). Csak akkor ez sajnos nem volt elég,megismertem egy kollégámat aki szép lassan megfogott,kedves volt,vicces,megértő. Azt hittem tőle megkaphatom azt ami már rég hiányzott.Ezért elhagytam a párom.. Amit most lassan fél év elteltével megbántam,mert rájöttem minden kapcsolatban vannak gondok és sajnos senki sem tudja őt velem feledtetni.Ezt az új páromnak elmondtam,megértette és mindenféle egymásra mutogatás nélkül barátként szétmentünk. Az exemnek 3 hónapja van más,azt mondja szereti és nem akarja elhagyni.De a lelkem mélyén érzem hogy talán engem még jobban szeret,csak az önbecsülése és a félelem mi lesz ha megint otthagyom érzés miatt az új párjával költözött össze és nem akar békülni. Szerintetek mit tegyek? Vissza kaphatom még? Minden este sírok,vele álmodok :( Ha tehetném vissza forgatnám az időt...

2016. aug. 28. 19:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
ui2.: Az 1,5-szeres, csak KSH statisztika és csak a hivatalos házasság és élettársi adatok alapján van, a valódi esélyeid ennél jobbak a hasonló korú pasikéhoz képest. Ettől függetlenül, okosan és felelősen "sáfárkodj" az előnyökkel, mert az idő azért telik. Hallgass a szívedre és engedd magad vezetni az égi Nagyfőnök által!
2016. aug. 30. 16:17
 22/26 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :) igyekszem. Megpróbálom élni az életem aztán jön majd aminek jönnie kell.
2016. aug. 30. 23:05
 23/26 anonim válasza:
Hogy alakultak a dolgok?😂
2020. nov. 15. 01:04
 24/26 A kérdező kommentje:
Azóta új párom van akit mindennél jobban szeretek, úton van a baba is :)
2021. márc. 19. 00:37
 25/26 anonim ***** válasza:

De jó ezt olvasni és de jó, hogy itt vagy még...

Jó egészséget nektek !

2022. jan. 12. 22:49
 26/26 anonim válasza:
Pont ilyen sztoriban vagyok csak én vagyok a férfi 5 év együttélés után a munkahelyén összejött egy palival. Voltak gondjaink az intimitással, de semmit nem vettem észre rajta, bedaráltak a hétköznapok. Nem veszekedtünk szinte soha, illettünk egymáshoz rokon lelkek is voltunk (persze most kiderült ezt csak én gondoltam így ő az utolső három évben már szenvedett állítólag). Nem vettem feleségül mert az csak egy cirkusz a rokonoknak ahol én egy bazári majomnak éreztem volna magam. Lehet a rokonság vadította el tőlem mert hiányzott nekik a lagzi? Előttem még egy évnél hoszabb kapcsolata nem is volt. Ezer szállal összeköt minket minden emlék és közösen eltöltött idő. Hiába kérdezem magamtól, valyon miért húzta le az életünket a wc-n? Egyenlőre nem akar visszajönni, de nem akarom elhinni, hogy engem ki tudott tépni a szívéből. 4 hónapja lehet a palival én egy honappal ezelőtt dobtam ki.
júl. 3. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!