Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhagytam a szerelmem, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytam a szerelmem, de megbántam! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 5 évig voltam együtt a párommal.A kapcsolatunk nem volt felhőtlen,ő az utóbbi 2 évben nem igazán törődött velem,ritkán agresszív volt,de valahogy mégis éreztem hogy ragaszkodik hozzám(neki én voltam az első minden téren). Csak akkor ez sajnos nem volt elég,megismertem egy kollégámat aki szép lassan megfogott,kedves volt,vicces,megértő. Azt hittem tőle megkaphatom azt ami már rég hiányzott.Ezért elhagytam a párom.. Amit most lassan fél év elteltével megbántam,mert rájöttem minden kapcsolatban vannak gondok és sajnos senki sem tudja őt velem feledtetni.Ezt az új páromnak elmondtam,megértette és mindenféle egymásra mutogatás nélkül barátként szétmentünk. Az exemnek 3 hónapja van más,azt mondja szereti és nem akarja elhagyni.De a lelkem mélyén érzem hogy talán engem még jobban szeret,csak az önbecsülése és a félelem mi lesz ha megint otthagyom érzés miatt az új párjával költözött össze és nem akar békülni. Szerintetek mit tegyek? Vissza kaphatom még? Minden este sírok,vele álmodok :( Ha tehetném vissza forgatnám az időt...

2016. aug. 28. 19:52
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Kedves 9-es,úgy gondolom minden szakítás okkal történik.Mind a két félnek be kell látni mit hibázott. Mert ugye egy kapcsolat két emberen múlik. Nálunk mind a ketten rájöttünk a saját hibáinkra,csak sajnos már későn... Én megtudnám neki bocsájtani azt ahogyan akkor viselkedett,ő nekem nem hogy elhagytam.

Remélem a volt párod rájön,és happy lesz a vége! :) Kitartást neked!

2016. aug. 28. 20:50
 12/26 A kérdező kommentje:
Ha tényleg elfelejtett volna akkor szerintem a közös ismerősöktől nem érdeklődött volna felőlem,nem lettek volna kételyei hogy kit is válasszon! Neki mégis voltak,igaz nem engem választott,de át kellett neki gondolni. Akkor talán mégis csak vannak még érzései. Csak most az új izgalmasabb,talán jobb is. De idővel talán rájön nálam jobban ugysem fogja senki szeretni.
2016. aug. 28. 20:53
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Mért sajnálsz egy kapcsolatot amiben agresszívak voltak veled és nem törődtek veled? Nincs önbecsülésed, ha ezt értékeled szemben a későbbivel, aki megértő volt veled. Inkább keress egy 3-kat, ne a megszokás miatt akard magad visszakunyerálni egy nem működő kapcsolatba.
2016. aug. 28. 23:46
 14/26 A kérdező kommentje:
Nem a saját hibájából volt agresszív,sajnos ezt látta otthon és egy két jó barátja családjában is.Gondolom ebből kifolyólag tette amit tett.Hiába nem volt tökéletes mégis azt érzem csak ő tudott ugy elfogadni ahogy vagyok,annak aki.utólag jottem rá nem eldobni kellett volna hanem valahogy helyrehozni.
2016. aug. 29. 00:22
 15/26 anonim válasza:
100%
Azt írtad, hogy jó irányba változott az utóbbi pár hónapban. Nem lehet, hogy éppen melletted nem tudott a legjobb önmaga lenni?
2016. aug. 29. 18:13
 16/26 A kérdező kommentje:

Valóban nem a legjobbat hoztuk ki a másikból a legvégére.

De tudom azt ha újra kezdenénk ő is másképp állna mindenhez,hiszen megtanulta hogyan nem viselkedhet. Az fáj a legjobban hogy én tanítottam meg a szakítással hogyan legyen 'felnőtt férfi' ,de közben mégsem én láthatom az eredményt.Majdhogynem az új hölgynek hálás hogy ő mennyit változott :\

2016. aug. 29. 19:01
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Csak áltatod magad. Nem veled él, nem fog megváltozni (egy agresszív mindig agresszív marad és ez a saját döntése, nem fogható az apjára, anyjára), egyszerűen csak bebeszéled magadnak, hogy még mindig szeret.
2016. aug. 29. 19:19
 18/26 A kérdező kommentje:

Lehet igazad van :( Csak nagyon nehéz.

De ha agresszív marad akkor kiváncsi leszek az új párja hogy tűri majd. Persze elsőre minden szép meg jó..

2016. aug. 29. 19:52
 19/26 anonim ***** válasza:

8.: Tehát 20 és fél éves voltál, amikor megismerted, ő pedig 21 és fél éves. Nem, nem volt gyerek, ugyanakkor lelki érettségben mindketten lehettetek gyerekek és ez nem szégyen, ebben a korban én is az voltam. Viszont 4 év együttélés után tényleg megkérhette volna a kezedet, ha szeretett! Miért is nem tette? Ennyi együttélés után, majdnem 26 évesen, már senki sem gyerek, lelkileg sem!

Az Anyukám 19 éves volt, Édesapám pedig 22, amikor megismerkedtek, egy évre rá házasok voltak és ez élethosszig tartó kapcsolat lett!

"26 éves vagyok,ő pedig 27. Miért nem kérte meg a kezem? Mert még gyerek volt,egyszerűen nem nőtt fel akkor. Sokat veszekedtünk,nem beszéltünk sokszor már szépen egymással,de mégis ragaszkodtunk a másikhoz. Mikor otthagytam úgy sírt mint egy kisgyerek. Nehéz volt,de úgy éreztem muszáj megtennem. Ha most újra kezdhetnénk biztos minden teljesen más lenne! Ezalatt a pár hónap alatt nagyon sokat változott,jó irányba :)"

ui.: 26 vagy és nő és itt sírsz, amikor abban az életkorban vagy, hogyha egy 26-27 éves pasit akarsz magadnak, akkor majdnem másfélszer annyi esélyed van statisztikailag, mint a pasiknak! Ne sírj, te döntöttél, hogy elhagyod, viselkedj felnőtt nőként!

Ráadásul, a statisztikai esélyeid 28 éves korodig, egyre jobbak lesznek és 28 és 30 éves korod között maximálisak egy komoly párkapcsolatra! De még 30 és 33 éves korod között is jobbak lesznek sokkal az esélyeid, mint a pasiknak! Ez statisztikai mérésekből kimutatható tény!

Mit sírsz még?

Térjünk vissza a témára, ha 34-35 éves leszel és nem lesz majd komoly párkapcsolatod. Nos akkor meg foglak érteni, jogosan sírhatsz majd, mert azonosak lesznek a kapcsolat találási esélyeid a hasonlókorú pasikéval, vagy picit rosszabbak annál.

2016. aug. 30. 00:13
 20/26 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ! Talán igazad van és elkell engednem.
2016. aug. 30. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!