Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytam a szerelmem, de megbántam! Mit tegyek?
Sehogy, ha azt mondja szereti azt a lány, akkor nem tudsz mit csinálni. Ha összeköltözött vele, akkor nem hinném, hogy kényszerből van vele, hanem tényleg szereti.
Nézd ha akar valamit, akkor úgy is visszamegy hozzád.
A legsz@rabb dolog, mikor egy ex kapálózik. A páromat megcsalta az exe, párom elhagyta és miután összejöttünk heti szinten sms-ekkel bombázta, baromi bosszantó volt, párom meg úgy meggyűlölte, hogy na csak... Szóval ha elkezded "piszkálni" még így is végezheted. :/
Legközelebb ne legyél együtt 1 évnél tovább egy háztartásban olyan férfival, aki nem kéri meg a kezedet!
Én így gondolom. 5 év alatt megkérte a kezed? Nem? Miért nem (nem szeretett annyira, hogy megtegye...)?
Szerintem örülj annak, hogy az exed egyáltalán becsül annyira, hogy elárulja, van kapcsolata, mert engem, még ennyire sem becsült életem eddigi legnagyobb szerelme.
6 hónap 5 év feledésére vajmi kevés! Éppen ezért kerülni lenne érdemes a nemhivatalos, hosszútávú együttéléseket!
még sokáig előjön majd az álmaidban, de ne ragadj le, randizz, keress más fiúkat, de csak ésszel.
5,5 év ment el az életedből, miközben nem randiztál, nem ismerkedtél, azaz nem fejlődtél ezen a téren és nem köteleződtetek el a volt pároddal egymás felé.
Egy kérdés maradt, még hány hónapot, évet akarsz elszúrni az életedből miatta? Hány éves vagy?
Tudtad, hogy 28 és 30 éves kor között 1,5-ször annyi azonos korú egyedülálló (nem házas, nem élettársiban élő) férfi él Magyarországon, mint egyedülálló nő (KSH 2011.)?
Ne vegyél rá mérget, hogy ő ugyanezt érzi, mint te.
Abszolút esélyes, hogy ő 3 hónap alatt túllépett rajtad, és téged már nem szeret, a mostani párját viszont igen.
Többek közt azért, mert te végig úgy gondoltál rá, mint vésztartalékra, nem engedted el teljesen. Ő elkönyvelte, hogy örökre vége. Belenyugodott, meggyászolta a kapcsolatot, és lezárta.
Nem fogja veled újra kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!