Páromnal frissen költöztünk össze 1 honapja de máris elhagytam a lakáskulcsot mit tegyek?
Annyira szégyenlem magam.
Valöszínüleg utazás közbe eshetett ki (messze az otthonunktol mas varosban) a táskámbol és nem tudom hogy mondjam meg neki mig egy pár napig távol vagyok tőle.
Fèlek megbizhatatkannak fog tartani, hogy máris elhagyom a kulcsot igyis félti az új házát meg tart a betörőktöl.
Mit tegyek? :(
Hogyan zajlik egy zárcsere amugy?
Teljesen félek hogy lefog orditani.
1 hónapja éltek együtt, és máris attól tartasz hogy lefog orditani azért mert elhagytad a lakáskulcsod? Attól tartok ez a kapcsolat nem lesz hosszú életű.
Én simán felhivnám és elmondanám neki, nem te vagy az első aki elveszit egy lakáskulcsot. Ha annyira fél a betörőktől, akkor hivjon egy lakatost, és két perc alatt ki lehet cseréltetni egy zárat.
Tudom de a lakáskulcsra mégiscsak vigyázni kell főleg hogy nem az én házam :(
Emlékszem gyerekkoromba hogy megkaptam a lecseszést ha elhagytam bennem emiatt is olyan nagy félelmet kelt.
Emberek vagyunk, ilyen bárkivel előfordulhat. Még a pároddal is. Nem gondolom, hogy ezen bármit szégyellni kellene. Egyébként, attól, hogy elvesztesz egy kulcsot (hacsak nincs mellette lakcímkártya, amin a kulcshoz tartozó ház/lakás címe szerepel) szerinted, tudni fogja azt bárki, hogy melyik ház ajtaját nyitja?
Ha ezért leordít, akkor ott valami nem kerek....
Hát, ha emiatt leüvölt, akkor hagyd is ott a fszra kb. azonnal.
Én max. a fejemet ráznám, amiért ilyen "ügyes" vagy, de ez nem probléma. Semmi eget rengető marhaságot nem tettél, csak elhagytad a kulcsot. Nagy cucc, cseréljetek zárat és kész. Kb. 500-1000 Ft egy új, meg a kulcsok másolása kis plusz.
De mi volt, amúgy? Szerintem tök felesegesen parázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!