Páromnal frissen költöztünk össze 1 honapja de máris elhagytam a lakáskulcsot mit tegyek?
Annyira szégyenlem magam.
Valöszínüleg utazás közbe eshetett ki (messze az otthonunktol mas varosban) a táskámbol és nem tudom hogy mondjam meg neki mig egy pár napig távol vagyok tőle.
Fèlek megbizhatatkannak fog tartani, hogy máris elhagyom a kulcsot igyis félti az új házát meg tart a betörőktöl.
Mit tegyek? :(
Hogyan zajlik egy zárcsere amugy?
Teljesen félek hogy lefog orditani.
Előfordult már, hogy leordította a fejedet, vagy csak a gyerekkori sérelmeid miatt vannak benned ezek a szorongások?
Ha ordítani szokott veled, akkor lépj ki ebből a kapcsolatból, mert ez nem normális dolog.
Ha meg ilyen félelmeid vannak alaptalanul, akkor keress fel egy szakembert (pszichológust), mert ezek a szorongások nagyon meg fogják keseríteni, sőt tönkre is tehetik a kapcsolatodat, életedet. Jó hír, hogy terápiával úrrá tudnál lenni rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!