2 éve együtt élünk, most a munkám miatt kis időre távkapcsolat lett, már most szinglinek érzi magát, vagy csak poén lehetett abba az üzenetben? Szerintetek ha ilyeneket ír, úgy érezheti félig elhagytam?
2 éve együtt élünk,mivel a munkám miatt és a jobb fizetés reményében külföldre kényszerültem egy kisidőre,ha minden jól megy,akkor hetente,2 hetente látjuk egymást.Az én gépemen lépett be a facebookra utoljára és nem lett kikapcsolva,nem kutakodtam,de nyitva maradt az ablak és még a beszélgetés is,majd ahogy beléptem,pont egy barátnőjével beszélgetett,majd mondta,ja most szingli lettem.
Már amikor eljöttem,akkor mondtam neki,nem akarom,hogy azt érezze,hogy elhagyom,mert nem így van.És mondja meg,ha nem akarja,hogy menjek,akkor nem megyek!!Mondtam neki ha úgy érzi ez félig felér egy szakítással,akkor nem megyek és vissza mondom.Még egy nap sem telt el,de más furán viselkedik velem,probálja palástolni az érzelmeit,amivel nekem nem segít,meg ez az üzenet is.Lehet poénból írta,de remélem nem tör rá a fene nagy szabadság,mert én kezdek megőrülni,hogy nem láthatom,és nem vagyok mellette.Éjjel is alíg aludtam,nagyon nehéz nélküle.Egyenlőre még csak próba napokra jöttem,az sem biztos,hogy összejön a munka.De nem tudom meddig lehet ezt így csinálni,megörülök nélküle,hogy nem érhetek hozzá,este napvégén.Nagy hiányzik,nem tudom meddig fogjuk ezt így bírni!Nagyon nehéz,lehet inkább visszamegyek,úgy érzem szükségünk van egymásra.
Én az üzenet miatt nem aggódnék. Nincs ebben semmi rossz. Én is írtam már, hogy szalma vagyok, ha hétvégére elment a férjem valami programra. És? nem csináltam semmit sem.
Mennyi idő lenne ez a munka?
Mert ha pl. meg van határozva, hogy 1 év, akkor ki lehet bírni távkapcsolatban a heti találkozással.
De ha bármeddig lehet, akkor nem fog működni sokáig. Ha igazán együtt akartok lenni, akkor meg kell oldani, hogy ő is kimenjen. Vagy nem mész te sem.
Első,persze hogy szükségem van rá.Mi ebben a baj?Hiszen szeretem és ő is engem,nyilván neki könnyebb,mert a megszokott közegében van.
ma 13:18
Én 1 évre tervezem,de lehet még annyira sem,csak hogy egy kicsit helyre jöjjünk.De egyébként akár meddig lehetne.Hogy utánam jön e azt nem tudom,azt mondja igen azt tervezi,de nem tudom tényleg komolyan gondolja e a dolgot.Nagyon nehéz most,már azon agyalok,hogy visszamegyek,mert ez így nagyon nehéz és nem tudom mifog belőle kisűlni,félek elveszítjük egymást,nem akarok egy olyan ember elveszíteni,akivel egyébként meg minden működik köztünk és társnak tekíntjük egymást.Nagyon nehéz így,még csak egy nap telt el.
Az üzenet miatt nem kell aggódnod, vicc volt.
Két éve élek távkapcsolatban, ahhoz, hogy találkozzunk, repülőre kell szállnom. Hamarosan diploma, utána tervben az összeköltözés. Tudom, hogy nehéz és hiányzik, de ki lehet bírni. Kellenek dátumok, ritmus, hogy mindig legyen mit várni és lehessen visszaszámolni. Úgy könnyebb. Skype, közös filmnézés... Legyél kreatív. :)
Nekem is úgy tűnik, talán Te kötődsz jobbam. Adj időt magatoknak. Jó próba lesz.
ma 14:09
Miből gondolod,hogy én kötődöm jobban?Szerintem ez azért nem nagy gond,ő esetleg jobban titkolja.Vagy nem meri bevallani,lehet hogy jobban kötődöm,de az baj?Az baj,hogy ő nem kötődik ennyire?Mi a véleményed?Azért azt se felejtsd el,hogy 2 éve együtt élünk és a 2 év alatt,kb 2 napot voltunk eddig külön egymástól.
A próbára mit értesz?Amúgy ő sem akarta,hogy eljöjjek,mivel nem volt munkám,muszáj volt ezt meglépnem egy kis időre.
ezt nektek kell beszélni! az írásodból úgy látszik hogy neked tényleg szükséged van rá, de őszintén beszélnetek kell hogy ő mit érez. Az én párom is kapott külföldön munkát, és rá is szorultunk, de nekünk eszünkbe sem jutott hogy csak ő menjen ki. Amikor először felhozódott már akkor többes számban gondolkodtunk.
Ti viszont szétváltatok. Tudom hogy a szükég nagy úr, de lehet nem véletlenül hoztátok ezt a döntést. szerintem ha 2 ember szereti egymást és együtt akarnak lenni, akkor megoldható.
csak az a véleményem hogy beszélgessetek őszintén amikor legközelebb találkoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!