Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szakítás mennyire fájdalmas? Mihez lehet hasonlítani?
Mint mikor nem tudsz aludni. Mondjuk a sok koffeintől. Nagyon nagyon nagyon fáradt vagy és aludni akarsz, aludnod kell. De nem tudsz. És nem tudsz ellene mit tenni. - nem tudsz létezni a másik nélkül. Már nincs ott veled. Nagyon nagyon nagyon hiányzik és őt akarod, de tovább akarsz lépni (jó esetben), tovább kell lépned. De nem tudsz. És nem tudsz ellene mit tenni.
Drogelvonás? Ugyanez. Nem megy nélküle...
Attól is függ mennyire hirtelen. Ha nagyon lassú folyamat vége, akkor inkább már csak megkönnyebbülés.
Ha hirtelen, akkor rettenetes. Én 40 éves férfi létemre jópárszor sírtam, pedig én akartam szakítani. De előbb utóbb elmúlik a fájdalom. Ki kell várni.
Én most vagyok túl egy szakításon,lány vagyok. Olyat érzek,mintha meghalt volna egy szerettem :(
Pokoli
Az utolsó rendesen hazavágott. Pedig egy folyamat volt, ráadásul én szakítottam. De utána leépültem, nem ettem, nem aludtam.
Pszichiáterhez kellett menjek, mert egyáltalán nem tudtam aludni, még nyugtatókkal sem. A nem evés, nem alvás eredménye 1 hónap alatt mínusz 8 kg, állandó remegés, hidegrázás, dekoncentráció... Lelkileg meg olyan volt, amit korábban 1 szakítás után sem éreztem. Se szexuálisan, sem érzelmileg nem tudta felkelteni az érdeklődésem senki.
Nem akartam visszaszerezni, mert nem. De úgy éreztem, valami meghalt bennem. Majdnem 1 év volt, mire felépültem ebből, és új életet kezdtem, de most, hogy leírtam, megint nagyon közelinek érzem az élményt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!