Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után 6 hónappal mindkét fél új kapcsolatban de mégsem boldogok? Heti egy mail . , és néha telefon . Újrakezdés vagy elengedés?
Sziasztok,
A volt párommal a több évet éltünk a saját házamban.A próbléma onnan indult a munkarendek miatt keveset találkoztunk, kikapcsolodásra kevés idő maradt. Mind a ketten belefáradtunk, hogy egymásra várunk, így vége lett. Mindketten dűhösen és még szerelmesen léptünk ki a kapcsolatból. Ő elköltözött egy barátnője lakásába egy másik városba. Új munkahely és több szabadidő ( párszór még találkoztunk... ) Aztán csend ! Jött valaki ! ( addig reménykedtem, hogy a megváltozott körülmények és a kicsit külön segít ) Itt jegyezném meg sokkal jobban voltunk odáig mint bármikor is valaha .
Most mind a ketten benne vagyunk egy új kapcsolatban.
Állítása szerint neki most jó " mindene megvan ... csak a szíve üres" ? ( valahogy én is így vagyok ... Hiányzik ! )
Szóval néha levelezünk , beszélünk telon de ritkán találkozunk.... ha igen nagy sírás-rivás .. !
Azt mondja szeret de nem tudna velem élni! Akkor miért keres ? Miért mond ilyeneket? Egy csomó dolga még a garázsban és a ház kulcs is nála ? Szerintetek ?
Nem hülyegyerek kérdés! F40+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!