Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szakítás mennyire fájdalmas? Mihez lehet hasonlítani?
Figyelt kérdés
2016. aug. 22. 20:54
1/17 anonim válasza:
Olyan, mint a hirtelen drogmegvonás. Ha szeretted.
Ha nem, akkor megnyugvás.
2/17 anonim válasza:
Függ a kapcsolat hosszától és a mélységétől, valamint, hogy mennyi ideje hidegültetek el, illetve ki akar kilépni a kapcsolatból. Szóval így nem lehet megmondani. Aki még maradna és érzelmileg komolyan benne van egy hosszú és mély kapcsolatban annak mint az első válaszoló mondta, mint egy drogmegvonás. Vagy mint mikor elüt egy gyorsvonat.
3/17 anonim válasza:
A legutóbbi szakítás kb. 1 hónap relaxációs pihenés, és milliókat hozó befektetéshez tudnám hasonlítani. :-)
(Végre megszabadultam attól a hárpiától, aki csak szórta a pénzem, mint ha olyan tempóba jönne hozzám mint Bill Gates -nek)
4/17 anonim válasza:
Mintha meghalt volna valakid, gyász, veszteségérzés.
5/17 anonim válasza:
Nekem soha nem volt veszteségérzetem. Kicsit rosszul esett, aztán 5 perc sajnálkozás után hazamentem, leültem a gép elé, és játszottam egy kis Non Human-t. Sokkal jobb lett :)))))))
6/17 MolotovPunk válasza:
Attól függ.Van e szerelem még,vagy már nincs.Ha szerelmes vagy és úgy történik egy hirtelen szakítás,akkor igen sz_r érzés.Párszor átéltem már olyat...meg olyat is,ahol én szakítottam,mert már nem voltam éppen szerelmes.
7/17 anonim válasza:
Lehet olyan, hogy pezsgőt bontasz és örömtáncot lejtesz, de olyan is,mintha kitépnék a szívedet.
8/17 K...László válasza:
Nekem az egyetlen összeköltözős kapcsolatom végén egy hétig öröm volt minden perc, amit egyedül tölthettem. kb 10 hónapja nem aludtam napi 2-3 óránál többet, és tartós fáradtságban éltem,de nem éreztem egy ideig, hogy rossz lenne. Már a kaják ízét is egyformának éreztem, annyira fáradt voltam. A lány teljesen lekötötte a szabadidőmet és figyelmemet. Ennek vége lett. Kitettem, mert sorozatosan megcsalt. Ugyanolyan pozitív változást észleltek rajtam az ismerősök, mint amikor frissen összejöttem egy lánnyal. Aztán 2 hét után elkezdett hiányozni a volt barátnőm, és majdnem 2 évig fájt minden nap, hogy nincs itt. Az összes jó dolog eszembe jutott, egész aprók is, és szerettem volna újra átélni mindent. De sajnos ő nem olyan volt, amilyet szeretnék, mert fűvel-fával megcsalt. Vagyis egy nem létező lány után vágyakoztam 2 évig még, ami hülyeség. Furcsa ez a lélek vagy mi, ki kéne iktatni, mert ok nélkül gátol a hétköznapi dolgokban.
9/17 anonim válasza:
Ha (nagyon) szeretted az illetőt és minden percedben még egyedül is rá gondoltál, akkor hatalmas fájdalom!! Olyan, mintha dühöngve, sírva tudnál ordítani! Ez minden energiádat kiveszi, elhúzódhat, hetekig, hónapokig, ha nem évekig. Szinte nem vagy képes koncentrálni semmilyen feladatodra, csak ez a kitépés érzése van benned. Ez egy hatalmas veszteség, amely a gyásszal egyenértékű súlyát tekintve, de mégis más kategória, mert itt ugye nem halt meg senki. Mérhetetlen kínzás belül, csak a veszteség van benned egy darabig, mert még egy ugyanolyan nincs, mint ő volt. Olyan, mintha erőszakkal kitéptek volna egy ideális vagy idealizált helyzetből, környezetből. Bár mindezt szavakkal leírva nehéz átadni, ha ténylegesen megéled, hatalmas teher az érzelmi oldaladnak.
10/17 anonim válasza:
Első válaszadó hatalmas pacsi! Tényleg nem lehet máshoz hasonlítani. Az egyik legszarabb érzés a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!