Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit szólnátok hozzá, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá, ha a pasitok lecserélne egy ilyen "szépségre"?

Figyelt kérdés

A történet annyi, hogy 1,5 évig voltunk együtt, az egyetem alatt ismerkedtünk meg. Ő kiment 1 évre ösztöndíjjal külföldre tanulni és miután hazajött közölte, hogy ő kihűltnek érzi a sok távol töltött idő miatt a kapcsolatunkat, jobb ha lezárjuk. 2 hétre rá a diplomaosztónkon egy ilyen lánnyal jelent meg. Engem gyomorba vágott, az anyukájának vizet kellett hozni, mert rosszul lett, ugyanis ott mutatta be a szüleinek az új szerzeményét.

[link]

2016. aug. 22. 10:02
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
36%

Más kultúra is?

A szeretet nem csak a külsőn múlik.

2016. aug. 22. 10:04
 2/28 anonim ***** válasza:
93%

a háttérben futó fehér pólós csajról van szó? :D

vagy a rózsaszín pólósat kell nézni?

23F

3/28 anonim válasza:
44%
Lehet sokkal szebb, mint te, csak a ruha eltakarja
 4/28 anonim ***** válasza:
9%
Erősen gondolkoztam már rajta, mert az ok azért még is csak igazi nők. Nincs mindenért rinyálás.
2016. aug. 22. 10:15
 5/28 anonim ***** válasza:
77%

Ez most valami kamu kérdés?

Ha igaz, akkor ne csodálkozz. 1,5évből 1 évet külön töltöttetek, szóval jó ha 6 hónapot együtt voltatok.Gondolom akkor sem sülve-főve mindennap.Pont. Az már mellékes, ezek után, hogy milyen vallású meg kultúrájú nővel lépett le.

2016. aug. 22. 10:23
 6/28 anonim ***** válasza:
87%
Kamu. Egy muszlimával nem járhat, max. ha komolyak a szándékai, tehát eljegyzi és feleségül veszi. Jah és átveszi a vallást is.
2016. aug. 22. 10:25
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mit szólnék hozzá?

Röhögnék mint az őrült. :D

Mégha szebb is. :D Senki nem fogja megtudni mert ezt a hacukát csak otthon vehetik le ha jól tudom. :D

Szánalmas.

2016. aug. 22. 10:25
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Örülnék neki, hogy az előtt kiderült, milyen elvárásai vannak a nők felé, mielőtt köztünk bármi komoly kialakult volna.

Ha neki egy ilyen kultúrájú és vallású nő felel meg, akit úgy neveltek, hogy alsóbbrendű, nem taníttatják, és finoman szólva is szolgalelkű, akkor biztos lehetek benne, hogy nem tud mit kezdeni egy olyan nővel, mint én. :)

2016. aug. 22. 10:36
 9/28 A kérdező kommentje:
1,5 évet voltunk együtt, utána ment ki két szemeszterre külföldre. Egyébként nem arról van szó, hogy ez egy másik kultúra, hanem arról hogy az exem egy jól szituált Mostmár jogász, a csaj meg egy megélhetési bevándorló, csak a letelepedésre hajt. Ez legalább olyan őszinte kapcsolat, mint Andy Vajna meg Palacsik Timi házassága. Főleg hogy a csaj jópár évvel idősebb is Nála.
2016. aug. 22. 10:37
 10/28 anonim ***** válasza:
57%

8#

Nagyon jól megfogalmazta!

Ha neki egy migráns, szolgalelkű kell akkor áldás rájuk.

Allah vigyázzon boldogságukra. :D

2016. aug. 22. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!