Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit szolnatok, mit reagalnatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnatok, mit reagalnatok lanyok?

Figyelt kérdés
Most h jonnek az ünnepek, tenyleg csak baratilag az exetek, akivel szepen valtatok el, olyat kerdezne, h ,,mit kreatívkodsz most a lakasodban/lakasodra? Nem akarom azt kerdezni, h mi van veled azota stb. Az tul erzelmes
2015. dec. 5. 19:52
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem akarok bekavarni, csak nagyon hianyzik mint ember, mint az erzes, h mi van vele. 27 ferfi vagyok.
2015. dec. 5. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez egy szimpla hétköznapi kérdés, nem érzek benne semmilyen közeledést. Kérdésem: miért túl érzelmes az a kérdés h mi van veled?
2015. dec. 5. 20:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Epp ez a ,,lenyeg", h egyenlore kizarolag baratilag akarok hozzakozeledni. Mert a mi van veled, abbol egyertelmuen gondolja, h hogy nekem hianyzik. Ami igaz is, de n akarom nyiltan a tudtara adni
2015. dec. 5. 20:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ezt még mindig nem értem...a mi van veled? kérdés egy általános kérdés a másik hogy létéről..ha tőlem ezt kérdezi az exem semmilyen hátsó "szándékra" nem gondolok. Kicsit túl dimenzionálod ezt az dolgot. Vagy nem vagy tisztába az érzelmes szó jelentésével.
2015. dec. 5. 20:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom ha kuldenek neki uzenetbe egy mikulast, sztem az se erzelmes. Mar csak tenyleg egy kis jelkepes mikulast
2015. dec. 6. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!