Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha veszekedés után közvetlenül a párotok anyja lecserélné a zárat?
A pasimmal összekaptunk, és megbeszéltük, hogy pár napig nem találkozunk, aztán meglátjuk mi lesz. Nem volt nagy hangoskodás, csak elmondtam hogy nem ugyanazt várjuk el egy párkapcsolattól, szóval nem szidtuk egymás családját meg ilyenek.
Ma felhívtam a fiút, hogy kellene a biciklim és elmennék érte, ő mondta, hogy persze menjek el érte, és szeretné ha ott aludjnék nála ma és ő nem akar elveszteni.
Mentem a bicajért és akkor vettem észre hogy a hátsó ajtó kulcsom nincs a kulcscsomómon, az ajtóban a zár pedig ki van cserélve.
na ilyet hogy reagáljak le???????
Ezt ne a párodon vezesd le!
Ha az anyja bunkó akkor az, de lehet a párod nem is tud még róla.
De lehet csak egy szerencsétlen véletlen miatt lett pont most lecserélve. Csak normálisan kérdezz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!