Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha az egyik jó barátotok, egy hónappal azután, hogy szakított veletek a barátnőtök, megkérdezné, hogy rányomulhat-e az exre?
Figyelt kérdés
2015. aug. 29. 13:42
2/18 anonim válasza:
Nem tetszene.
Meg az ilyen eseteknek mindig az a vége,hogy a jelenlegi kan,pikkel a másikra,mert anno ő dugta a nőjét.
3/18 anonim válasza:
én pont így vagyok most a haverom volt csajával járok de őt nem zavarja mármint a haveromat
4/18 A kérdező kommentje:
"Téglavető István" Mennyi időre a szakítás után jöttél össze a lánnyal?
2015. aug. 29. 13:59
6/18 anonim válasza:
Szerintem korrekt ha megkerdez elotte mielott megkufircolja ... sokan meg akkor is ramennek mas nojere amikor meg jarnak a jovobeni exel.
Ha mar szakitottatok, akkor tul sok beleszolasod ugy sincs.
7/18 anonim válasza:
Gondolom a haverod is rájött,hogy nem vagy te olyan jó haver.
8/18 anonim válasza:
mondom hogy nem zavarja különben is a haverom dobta ki egy másik csajért
9/18 A kérdező kommentje:
Akkor nem ugyanaz a helyzet. Nem mindegy úgy gondolom, hogy az ember szakít, vagy vele szakítottak.
Amúgy ez már néhány hete volt, és tudatilag mérlegelve én is azt mondtam, hogy próbálja meg. De annyira hirtelen alakult ez után minden jól köztük, hogy azt sejtem ezt jóval régebb óta bonyolították.
2015. aug. 29. 14:56
10/18 anonim válasza:
Szakítás után semmi közöd hozzá, és ha lesz köztük valami, akkor sem tehetsz semmit, ha te még érzel valamit és vissza akarnád kapni, az is lehet, hogy már régebben kiszemelték egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!