Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha barátnőtök/barátotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha barátnőtök/barátotok megkérdezné, hogy ki a legfontosabb személy nektek, akkor mit mondanátok? Ha azt mondjátok hogy ő akkor hazudnátok neki?

Figyelt kérdés
2015. febr. 9. 00:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Most akkor az lenne a kérdés,hogy hazudnánk-e neki azt,hogy ő a legfontosabb ? :D
2015. febr. 9. 00:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem, én nem hazudnék. Ha valaki más jutna eszembe, akkor komolyan elgondolkodnék a kapcsolaton.
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Nekem én vagyok a legfontosabb. Akármi mást mondok, valaki meg fog sértődni.
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha én azt mondanám hogy ő, akkor nem hazudnék.

De ha ő azt mondaná, az nem lenne igaz, mert ő nagyon család szerető, és az anyjával nagyon-nagyon jó kapcsolatban van. :)

2015. febr. 9. 00:06
 5/12 anonim ***** válasza:
Az Apám a legfontosabb személy az életemben.
2015. febr. 9. 00:06
 6/12 anonim ***** válasza:
Azt mondanám, hogy én magam. Ha választani kellene hirtelen, hogy életben maradok, vagy mentem a páromat, de 80-90% az esély arra, hogy én már nem élem túl, választom a saját életemet. Persze, ez alól kivétel lenne, ha mondjuk 50-60 éves vagyok, együtt vagyunk 15-20 éve, és nélküle tényleg szinte semmi lennék. De fiatal vagyok, ki tudja mi áll még előttem. Ha fontos döntéseket kell hozni az életemben, amik komolyan befolyásolhatnának, számomra a jövőm fontosabb lenne, mint egy párkapcsolat. Mondhatnám az anyámat is, aki támogat mindenben, kitart mellettem, de lényeg, hogy semmiképpen nem a barátnőm lenne a legfontosabb személy.
2015. febr. 9. 00:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha nekem lenne bnom, elmondanam neki az igazat h o a legfontosabb..
2015. febr. 9. 00:09
 8/12 A kérdező kommentje:
Annó történt meg velem, már rég, hogy a barátnőm feltette valamiért ezt a kérdést. Én meg mondtam, hogy ő második mert nekem az öcsém a legfontosabb. (ugyebár hazudtam volna ha azt mondom hogy ő) Erre volt durcizás aztán ennyi. Csak eszembe jutott így este és gondoltam teszek egy kérdést. :D
2015. febr. 9. 00:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Az Édesanyám a legfontosabb személy az életemben
2015. febr. 9. 00:10
 10/12 anonim ***** válasza:

Fura az utolsó. Ha pl azt látnám hogy cigány bántalmaz egy nőt én megpróbűlnám kimenteki onnan, még akor is ha ottmaradok.

De, ez viszont amit a kérdező feltett, nagyon hasonlít arra, mint mikor megkérdezik 1 10 év alatti kisgyerektől, hogy az apját vagy az anyját szereti-e jobban. Ezek véleményem szerint olyan kérdések melyet nem illik feltenni. bizonyos szempontból nyilván a családom a legfontosabb, de ha valakivel olyan komolya kapcsolatom lenne, de mégsem házasságközeli, nyilván sokat jelentene.

2015. febr. 9. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!