Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha az egyik jó barátotok, egy hónappal azután, hogy szakított veletek a barátnőtök, megkérdezné, hogy rányomulhat-e az exre?
Figyelt kérdés
2015. aug. 29. 13:42
11/18 anonim válasza:
mondjuk mi már régebben kiszemeltük egymást nekem kapóra jött a szakítás ! de így van ha szakítotattok akkor már nincs közöd hozzá hogy kivel jön össze
12/18 anonim válasza:
#11.Persze,ennyi erővel jöjjön össze az apáddal az exed.Nem?
Azért legyen már bennünk emberség.
13/18 anonim válasza:
Feltételezem, hogy a kérdező esetén a jó barát nem a szülőt jelenti. Nyilván a szülő kínos és kellemetlen lenne, az egy nagyon speciális szituáció, kellemetlenebb, mint a testvér, már csak a korkülönbség miatt is.
14/18 anonim válasza:
ma 16:10 most mi bajod van? nem érted? a barátomnak volt a barátnője mi mér rég óta tetszettünk egymásnak ! a haverom össze jött 1 másik csajjal és kidobta a barátnőjét én meg össze jöttem vele ! nagy dolog
15/18 anonim válasza:
Téglavető István, hagyd, lehet, hogy ő a saját tapasztalatából indul ki. :-)
16/18 anonim válasza:
Figyelj,én a haverom után sem venném fel a nőt.
Szerintem nem velem van a baj.
17/18 anonim válasza:
a kérdésre válaszolva miért kéne megkérdezni? már nincs köze hozzá hogy kivel jön össze....
18/18 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Én is ezt gondoltam. Ezért mondtam azt, hogy próbálja meg. De olyan jól alakult minden köztük, hogy elkezdtem kombinálni. A mi kapcsolatunk az után romlott el, hogy bemutattam őket egymásnak. Ennek a haveromnak volt barátnője, ezért nem is gondoltam semmire. De most elmondta, hogy egy hónapja szakított vele.
Szóval a problémám az, hogy valószínűleg már akkor rányomult a barátnőmre, amikor együtt voltunk. Miatta szakított a volt barátnőm...
Csak valamikor ezt az egészet el kellett mondani nekem, és így volt a legegyszerűbb.
2015. aug. 29. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!