Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Akik szakítás után is beszélne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szakítás után is beszélnek párszor nagyobb eséllyel újra összejönnek?

Figyelt kérdés
Van valami "praktika", arra, hogy újra visszahódítsuk a pasit?

2016. aug. 20. 22:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Elhódítani könnyű "visszahódítani" már annál nehezebb.

Újrajezdéshez 2 ember kell, ha csak te szeretnéd az még édes kevés.

Bár nem derült ki sok minden miért lett vége.

2016. aug. 20. 23:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Sztem nem jó tartani a kapcsolatot. Ha normálisan váltatok 2felé, akkor a legnagyobb ütőkártya, ami a kezedben lehet, az a hiányod. Egy kapcsolatban egymás életének szerves részei vagyunk, ha már nem is akar tőled semmit, a megszokás miatt hiányozni fogsz. Ha folyamatosan tudja, h miújság veled, ... azaz kap belőled 1-1 adagot, azzal pont ezt az érzést iktatod ki. Megnyugtatja a kis lelkét, h minden oké, nem tűntél el, ... Legyetek jóban, de tarts tőle egy kis távolságot. Sok távolságot. Én 2hétig egyáltalán nem keresném/nem érnék rá beszélgetni vele ("bocsi, majd mesélek, minden oké, csak nagyon zsufik a napjaim, ...") Ha nem rohan utánad, kár belefeccölni az energiát, csak szenvedés lesz a vége. Persze ez csak az én véleményem. Egy kis távolság ilyenkor jót tesz mindkettőtöknek. Én 2 hónapot töltöttem így külön, előtte 3 évig jártunk. Jött utánam, mert hiába rakott ki, nem olyan könnyű elszakadni. 2 hónappal később újra együtt voltunk, ma 4 évvel később már a férjem. Azért a külön töltött időben azt is gondold végig, h mi vezetett a szakításhoz és biztosan vissza akarod-e szerezni. Most rávághatod, h persze, de komolyan gondold végig.
2016. aug. 20. 23:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem osszehasonluthatatlanul KONNYEBB volt tullennem azokon az exeimen akikkel tartottam a kapcsolatot. Akin a legnehezebb volt, meg 2 ev utan is voltak erzeseim, akkor multak el vegleg, amikor ujra beszelni kezdtunk. Jo, megmondom oszonten, ebben az idoszakban 2x le is fekudtunk, de mindketten szinglik voltunk epp. Es nem volt az igazi.. meg amikor eloszor amikor eloszor megcsokolt azon a bulin ahol ujra talalkoztunk azt hittem az almom valt valora, de par napon belul elmult.

Egy ket masikon ugy lettem tul hogy nem tudtuk telhesen megszakitani a kapcsolatot, igy jobb is volt h beszeltunk inkabb 'szandekosan' is nem csak ha osszefutottunk.

Az ilyen talalkozasok teljesen osszetortek a kis almaimat...

Szoval en pont az ellenkezojet gondolom annak amit leirtal.

2016. aug. 21. 02:15
 4/5 Szergej55 ***** válasza:
Szerintem visszahódítgatni nem érdemes, egy idő után újra bele fogtok valami olyanba futni, ami miatt szétváltatok.
2016. aug. 21. 09:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi már 2x voltunk együtt, aztán fél évig nem beszéltünk, most meg legjobb barátok vagyunk. Furcsa az élet.
2016. aug. 21. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!