Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam el a barátom? 6-7 éve vagyunk együtt, kisebb-nagyobb megszakításokkal együtt (végül nem bírtuk egymás nélkül és mindig összejöttünk). De most nem látjuk a közös jövőt. Mi legyen?!
A jövőt illetően annyiban egyetértünk, hogy anyagi biztonságban szeretnénk nevelni a KÖZÖS gyermekeinket. De mostanában elég sok mindenben nem értünk egyet. Pl melyik országban éljünk?? Én menni akarnék, ő viszont maradna kb minden áron...
Ezen kívül a súlyosabb dolog: Bennem, és szerintem benne is felmerül, hogy fiatal, és esetleg keresnie kellene egy olyan embert, aki jobban illik hozzá. Én gyakran érzem, hogy kalitkában vagyok mellette, függetlenedni szeretnék, de pár külön töltött nap után visszavágyom hozzá... Saját magam sem értem... Mit tegyek? Volt már valaki hasonló helyzetben?? Ez csak a megszokás vagy szerelem?
Könnyű mondani, hogy legyen vége, de ennek a kapcsolatnak véget kellene érnie.
Kb ugyanez van velem,velünk. Mi is fiatalok vagyunk mi "csak" 4 éve vagyunk együtt, és szörnyű ez az egész. ez inkább valami borzasztó ragaszkodás. Szeretem őt , elvileg ő is engem, de pokoli az egész. Én is külföldön élnék, ő meg nem csakhogy itt akar maradni , de legszívesebben egy kis városban vagy egy kis faluban élne, és beéri a kis munkájával az egész életét. Mindeközben sóvárog sok pénz, jó kocsi után, de tenni nem tesz érte semmit csak a lottót adja fel hetente... én meg tanulni akarok, elmenni , külföldön később dolgozni, ha tetszik akkor ott is élni. Teljesen máshogy gondolkodunk. Én iszonyatosan ragaszkodom hozzá, mert amikor megismertem még olyan egyszerű fiú volt, jószívű stb, de mostanra átváltozott ilyen zsémbes alakká, aki másokat les,hogy kinek milyen kocsija van így úgy...
mi is beszéltünk már közös gyerekről, de őszintén nem akarnám, hogy szegény gyerek így éljen, ilyen szülőket lásson.
sajnos ez a kapcsolat labilis és nem is fog változni. én ugyan hajlandó lennék kompromisszumokra, de ő egyáltlán nem, mert az szerinte "papucs" aki enged a nőnek.
a mi kapcsolatunk moost fog véget érni, mert elköltözöm a városból, messze. és számára lehetetlen lenne az, hogy így egytt maradjunk vagy esetleg az, hogy később utánam jöjjön.
szeirntem a ti kapcsolatotok is ilyen lehet. hagyd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!