Citalopram szedése mellett 5 üveg sör egymás után okozhat nagyobb bajt?
Figyelt kérdés
Reggel szedek 20mgot. Este sikerült berûgni rendesen társaságban.2013. máj. 28. 09:46
1/9 anonim válasza:
Vannak akiknél (főleg amikor elkezdik szedni) az ssri (mint pl. a citalopram) gyógyszerek felerősítik az alkohol hatását és az amit előtte még rosszullét nélkül megittak már túl soknak bizonyul. Próbálj meg kevesebbet inni eleinte, hogy érezd, hogy nálad hogy megy.
2/9 A kérdező kommentje:
De nem kàrosabb a màjra mint gyógyszer nélkül?
2013. máj. 28. 14:44
3/9 anonim válasza:
Nem tudom. Azt tudom, hogy nem tilos alkoholt fogyasztani ssri gyógyszerek mellett.
4/9 A kérdező kommentje:
Én is úgy tudom, azést mertem inni.
2013. máj. 28. 17:52
5/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem okoz nagyobb problémát, főleg ha ki tudtad fizetni. Egészségedre. Sok agyalágyult meg nem mer inni alkoholt. Pedig itt a Te példád, egyáltalán nem árt.
6/9 anonim válasza:
SSRI-kkel lehet szedni gyógyszert. A nyugtatók, mint a xanax és az altatók, mint a hypnogen, nem kompatibilisak az alkohollal. Abban az esetben, ha ilyennel iszol alkoholt, akkor a szokásos mennyiség hirtelen fog kiütni és ha sokszor csinálsz ilyent, jobban tönkremegy a májad. Altatónál meg még hallucinációk és fulladás is előfordulhat. (Mindezeket tapasztalatból írom)
7/9 anonim válasza:
Fáradt vagyok, ezért kicsit hülyeséget írtam. Szóval SSRI-kkel lehet alkoholt inni. A többivel is lehet, csak nagyon nem ajánlott...
8/9 anonim válasza:
"hirtelen fog kiütni és ha sokszor csinálsz ilyent, jobban tönkremegy a májad. Altatónál meg még hallucinációk és fulladás is előfordulhat."
Ha tönkre van az agya, akkor mit számít a mája?
9/9 anonim válasza:
Én citagent szedek. 1-2 sört meg merek inni, de ha többet iszom, inkább 1 nap nem veszem be. Rövidet viszont nem igazán szabadna, mert kiszámíthatatlan milyen hatásai lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!