Ez meg micsoda? A combhajlatomban a nagyajkam mellett bal oldalon előszokott fordulni, hogy megjelenik egy csomó, van mikor kisebb nagyobb, érintésre fájdalmas de 1hét alatt eltűnik. Van mikor begyullad a szőrtüsző és attól van. Ez talán más.
szia!
mekkora a csomó? 1 centi körüli? És lilás-pirosas?
(tudom hogy válaszolni kell nem kérdezni, de ha visszaírsz rá, még benézek) :)
Na vagyok! Felforgattam az egész házat az újság után de megtaláltam! Ez a március 12.-i Storyban volt benne. Szó szerint gépelem be ami az újságban van:
"Láttam azt a kinövést a combom tövénél, de nem tukajdonítottam neki különösebb jelentőséget. Feltűnt ugyan, hogy gyantázáskor mindig eltűnik, majd bármit csinálok vele, lassan visszanő, de azt hittem futószemölcs, és majd magától elmúlik. Egy nőgyógyászati vizsgálaton aztán kiderült, hogy a furcsa szemölcsöt a humán papilloma vírus, a HPV egyik alfaja okozza. A vírus számos fajtája nem okoz különösebb problémát, viszont van néhány , amelyik idővel rákos elváltozást idézhet elő."
A cikk többi részében azt meséli hogy rá pár hétre már sejtburjánzást mutattak ki nála a méhszáján és méhnyakrákkal műtötték meg.
menj el orvoshoz!!!!
Ugyan én laikus vagyok, de azt mondom: NE FÉLJ! 99,99%, hogy nincsen komoly bajod. Ha megnézed ezt az oldalt, minden második ember arról ír, hogy ilyen meg ilyen kinövései vannak itt és itt - nagy része ijesztően hangzik; de a lényeg csak az, hogy az emberi testen sokszor vannak "oda nem illő" dolgok, amik aztán vagy maguktól elmúlnak, vagy egy egészen egyszerű, rutinbeavatkozást követően tűnnek el. Komoly probléma csak az esetek nagyon kis százalékában mutatkozik. Te még fiatal vagy és életerős, előre semmiképpen se aggódj!Az orvos is meg fog nyugtatni, hidd el!
egy 22 éves lány, aki szintén sokat aggódott már feleslegesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!