Ez meg micsoda? A combhajlatomban a nagyajkam mellett bal oldalon előszokott fordulni, hogy megjelenik egy csomó, van mikor kisebb nagyobb, érintésre fájdalmas de 1hét alatt eltűnik. Van mikor begyullad a szőrtüsző és attól van. Ez talán más.
Figyelt kérdés
Szóval most nem egy csomó van ott hanem mintha valami ínszalag vagy valami szövet vagy nem tudom mi begyulladt volna, vagy bedagadt volna. 5napja van és ha kicsit megnyomom már fáj. Tegnap óta ment le belőle, de félek, mert ilyen nem szokott lenni. Mi ez? Menjek vele orvoshoz, ha nem múlik el még egy hét múlva? Vagy másnak is szokott lenni?2009. márc. 22. 16:07
11/11 anonim válasza:
Tényleg nincs miért előre parázz. Nekem 24 éves koromban az oldalamon, pont az egyik bordámon kijött egy dió méretű dudor. Az akkor barátnőm "elmesélte", hogy egyik unokatervérét a katonaságban csontrákkal diagnosztizálták, azonnal le is szerelték és neki is dudorok nőttek ki itt-ott. Nem aludtam egész éjjel, másnap elmentem az orvoshoz aki megállapította, hogy teljesen ártatlan lipoma és ott helyben, helyi érzéstelenítéssel ki is metszette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!