Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szakítsak vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak vele?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az alapkoncepció annyi hogy van egy barátnőm és szakítani akarok vele. Jó a kérdés nem olyan egyszerű mint ahogy le van írva, természetesen tudod hogyan kell szakítani, de ez kicsit annál komolyabb. Ugyanis van egy másik lány és én vele akarok lenni, de ha szakítok a mostani barátnőmmel ő meg fogja magát ölni. Igen igen tudom hogy a szerelmesek mondogatják egymásnak de ez nem olyan. Már korábban is voltak ilyesfajta problémái. A kérdés annyi hogyan szakítsak vele hogy én is jól járjak meg ő is életben maradjon?
2016. júl. 19. 09:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Van anyja vagy apja? Szólj nekik aztán a csajnak és szakíts. Majd vigyáznak rá. Más hülyeségéért nem vagyunk felelősek.
2016. júl. 19. 09:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első írta! Ha ilyen pszichés bajai vannak az nem vicc! Nem is értem, h eddig miért nem szóltál róla a szülőknek, ha ez nem az első ilyen eset... Szóval most azonnal beszélj a szülőkkel, vagy legalább az egyikkel és egyeztessetek időpontot, amikor leülhettek megbeszélni!
2016. júl. 19. 09:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Azt szoktam mondani, hogy mindenkinek egy élete van. Ha már nem ő kell neked, akkor menj szépen a magad útján! Hogy ő mihez kezd utána, az nem a te felelősséged. Abban egyetértek a többi hozzászólóval, hogy érdemes lenne szólni a szüleinek, hogy figyeljenek oda rá. Te nem hajszolod őt öngyilkosságba, tehát ne aggódj emiatt!
2016. júl. 19. 10:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a gond csak az hogy m az jön le ebből az egészből hogy a szülei is azt akarják hogy vele legyek mert szerintük én teszem boldoggá a lányukat. És ha ő boldog akkor ők is. Csak én nem.
2016. júl. 19. 10:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Ok, eloszor is, Te nem irgalmas szamaritanus vagy, vagy vmi segelyszolgalat. Jartok a lannyal, mar nem akarsz vele jarni, szakitasz. Ez egy normalis folyamat. Ha a lanynak problemai vannak, akkor a szulokkel kell beszelni. Szepen, hatarozottan elmondod nekik, h nem szereted a lanyukat mar es szakitani szeretnel es ezt vegyek tudomasul. A biztonsag kedveert keress meg egy szakembert is, es amikor a szulokkel beszelsz, akkor add meg a szakember szamat, h ha a lanyuknak szuksege van ra, akkor hivjak fel. Ezek utan szakitasz a csajjal es kesz.

Persze, nagyon sajnalatos, h a lany mentalisan labilis, de ez nem a Te problemad. A szulok meg eleg undoritoak, h kepesek erzelmileg zsarolni es ezzel "fogav tartani". Tegyel meg minden toled telhetot, aztan szakits. Ennyi.

2016. júl. 19. 11:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Klassz, hogy a szülők úgy gondolják, jót teszel a lányuknak, csak te nem egy patikában kiváltott pár ezer forintos pirula vagy, hanem egy emberi lény önálló élettel, akarattal. Azt akarnak, ami nekik tetszik, csak hiába. Te csak búcsúzz el szépen a lánytól, és a többi nem a te dolgod. Ne azt nézd, hogy mit veszel el tőle, hanem, hogy mit adtál!
2016. júl. 19. 11:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Majd írj hogy mi történt.
2016. júl. 19. 18:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Kértétek hogy írjam mi történt. Egy teljes napom ráment hogy meggyőzzem nem kell megölnie magát meg stb ebben a húgaim segítettek sokat. Ez 3 napja történt azóta folyamatosan könyörög hogy vegyem vissza egy éjszaka 30 üzenetet küld viberen és mindig elmondom neki ugyanazt amit az elején nagyon nehéz felfogása van.
2016. júl. 22. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!