Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van anyja vagy apja? Szólj nekik aztán a csajnak és szakíts. Majd vigyáznak rá. Más hülyeségéért nem vagyunk felelősek.
2016. júl. 19. 09:34
Ahogy az első írta! Ha ilyen pszichés bajai vannak az nem vicc! Nem is értem, h eddig miért nem szóltál róla a szülőknek, ha ez nem az első ilyen eset... Szóval most azonnal beszélj a szülőkkel, vagy legalább az egyikkel és egyeztessetek időpontot, amikor leülhettek megbeszélni!
2016. júl. 19. 09:38
Azt szoktam mondani, hogy mindenkinek egy élete van. Ha már nem ő kell neked, akkor menj szépen a magad útján! Hogy ő mihez kezd utána, az nem a te felelősséged. Abban egyetértek a többi hozzászólóval, hogy érdemes lenne szólni a szüleinek, hogy figyeljenek oda rá. Te nem hajszolod őt öngyilkosságba, tehát ne aggódj emiatt!
2016. júl. 19. 10:09
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a gond csak az hogy m az jön le ebből az egészből hogy a szülei is azt akarják hogy vele legyek mert szerintük én teszem boldoggá a lányukat. És ha ő boldog akkor ők is. Csak én nem.
Ok, eloszor is, Te nem irgalmas szamaritanus vagy, vagy vmi segelyszolgalat. Jartok a lannyal, mar nem akarsz vele jarni, szakitasz. Ez egy normalis folyamat. Ha a lanynak problemai vannak, akkor a szulokkel kell beszelni. Szepen, hatarozottan elmondod nekik, h nem szereted a lanyukat mar es szakitani szeretnel es ezt vegyek tudomasul. A biztonsag kedveert keress meg egy szakembert is, es amikor a szulokkel beszelsz, akkor add meg a szakember szamat, h ha a lanyuknak szuksege van ra, akkor hivjak fel. Ezek utan szakitasz a csajjal es kesz.
Persze, nagyon sajnalatos, h a lany mentalisan labilis, de ez nem a Te problemad. A szulok meg eleg undoritoak, h kepesek erzelmileg zsarolni es ezzel "fogav tartani". Tegyel meg minden toled telhetot, aztan szakits. Ennyi.
2016. júl. 19. 11:47
Klassz, hogy a szülők úgy gondolják, jót teszel a lányuknak, csak te nem egy patikában kiváltott pár ezer forintos pirula vagy, hanem egy emberi lény önálló élettel, akarattal. Azt akarnak, ami nekik tetszik, csak hiába. Te csak búcsúzz el szépen a lánytól, és a többi nem a te dolgod. Ne azt nézd, hogy mit veszel el tőle, hanem, hogy mit adtál!
2016. júl. 19. 11:59
Majd írj hogy mi történt.
2016. júl. 19. 18:50
8/8 A kérdező kommentje:
Kértétek hogy írjam mi történt. Egy teljes napom ráment hogy meggyőzzem nem kell megölnie magát meg stb ebben a húgaim segítettek sokat. Ez 3 napja történt azóta folyamatosan könyörög hogy vegyem vissza egy éjszaka 30 üzenetet küld viberen és mindig elmondom neki ugyanazt amit az elején nagyon nehéz felfogása van.
Kapcsolódó kérdések: