Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért kerüli ennyire azt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kerüli ennyire azt hogy megbeszéljük a dolgainkat? Szakítsak vele?

Figyelt kérdés

Nagyon a végét járja a kapcsolatunk, a hét elején kiderült, hogy vasárnap, azaz valentin napon dolgoznia kell. Ekkor megbeszéltük, hogy semmi gáz, majd csinálunk valamit pénteken vagy szombaton. Ezzel a megoldással nem volt bajom, hisz megértem hogy dolgoznia kell. Erre bejelenti, hogy arra a filmre amit meg akartunk nézni, és együtt vártuk már mióta, inkább a haverjaival megy. A szombatot is szintén a haverjaival fogja tölteni.

Délután felhívott, és azt mondta hogy ha akarok akkor menjek vele meg a haverjaival mozizni, de szerintem ezzel csak be akart kussoltatni.

Ugye nektek is rosszul esne ez, hogy így betáblázza magát a hétvégére, annak tudatában, hogy elég sokmindent kellene megbeszélnünk?

2016. febr. 10. 16:13
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

Most komolyan, hogy lehet valaki ekkora gy..kér, mint ez a srác?

Ez a filmes rész baromira kiakasztott engem. Én a helyedben azonnal felkeresném személyesen, ha most van rá időd, akkor most, és sürgősen megbeszélném vele a dolgot.

Úgy viselkedik, mintha azt várná, hogy te akkor ugrasz, amikor ő fütyül. Szerintem azért kerüli, mert gyáva és talán az ő kis egójának rosszul esne a beszélgetés, mivel úgyis tudja, hogy ez szakítással fog végződni.

Aki nem tiszteli a másikat, az nem érdemel meg egy kapcsolatot.

2016. febr. 10. 16:20
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Pff, szánalmas.
2016. febr. 10. 16:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem vele már nincs miről beszélned!

Hagyd a fenébe, kapcsolatra alkalmatlan.

2016. febr. 10. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

mármint a filmet megnézni pénteken a haverjaival?utána szombaton szintén velük lesz?vasárnap meg dolgozik?

mert ha ez így van, én már csak ezért elég zabos lennék. 2 nap a haverokra, rád 1 sem? meg pont azt a filmet nézi meg, amit közösen akartatok? ez kb olyan, mintha te nem lennél elég jó társaság neki, ezért menne velük.

én is ki lennék akadva.

meg ha eddig a korábbi években tartották a Valentin napot, akkor ha idén is meg volt beszélve, tarthattátok volna most is.

te tudod,hogy mit szeretnél, illetve vannak -e más problémák is a kapcsolatban. de nálam nem férne bele,hogy a haverokat ennyire előtérbe helyezi.. mármint az én barátomnak is vannak haverjai, akikkel szokott találkozni stb.. de nem akkor, amikor meg van beszélve,hogy programunk van..magyarán nem mond le engem a haverok miatt.

2016. febr. 10. 16:50
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem sincs miről beszélned. Szóba nem állnék vele többet.(de minimum 2 hétig,bocs,de dolgoztam és haverokkal voltam címen)
2016. febr. 10. 17:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el mással moziba egy randi keretein belül ezt a gyereket meg felejtsd el inkább.

EZ NEM KAPCSOLAT!!!

2016. febr. 10. 17:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez egy büdös paraszt,kicsit sem érdekled az embert.

Minek vagy még vele?

2016. febr. 10. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!