Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem teljesen tönkre tettem a kapcsolatomat mert nem tudtam uralkodni magamon. Megbeszéljük és szakítsak?
24 éves férfi vagyok,a barátnőm 23 éves.4 éve vagyunk együtt.
3 hónapot az ország másik felében dolgoztam.Addig nem találkoztunk.
Egy szállodában dolgoztunk,és volt ott egy csoportvezető nő.Már az első perctől kedve rám hajtott.Én tartottam a távolságot.De sajnos a két hónap után már nagyon hiányzott a barátnőm.Testileg lelkileg.Egy vacsorán többet ittam a kelleténél és a csaj rám mászott.Nem dugtunk,de csók és taperolás volt.
Szerencse az egyik ismerősöm kirángatott.Ez már akkor nagyon megbántott.Úgy éreztem megcsaltam a barátnőmet.
Amikor már kész voltunk és pakoltunk össze,hogy haza menjünk.A nő annyit mondott:Ha akartam volna valamit.Meg is kaptam volna.
Ez a mondat kikészített.Nem is merek a kedvesem szemébe nézni.Egyszerűen kész.Végem.Megbocsájt vagy nem,de ez a történet megsemmisítette a kapcsolatomat.Úgy érzem egyedül jobb lenne.
Megbeszéljük a dolgot?Vagy szakítsak,és ne tudjon róla?Mert én az utóbbit gondolom.Hogy megmaradjon neki a kapcsolatunk makulátlan szép emléke :(
:( hát... kérlek ne haragudj, de mivel velem ezt már megcsinálta egy srác, eléggé elítélem ezt... az egy dolog hogy megbántad, de már maga a szituáció, hogy ilyen helyzetbe kerültél AMIKOR tudtad hogy ott a barátnőd, eléggé elgondolkodtató, hogy igazán szereted-e...
ha megbocsát akkor újra kezdhetitek, de mindenképpen mond el, ez olyan dolog amiről joga van tudni, hiszen ha most magyarázat nélkül szakítasz, magát fogja hibáztatni, hiszen nem érti majd miért teszed ezt.
A nő mondatával ne foglalkozz - csak a sértettség beszélt belőle, amiért nem d.gtad meg.
Ellenben ha szereted még a barátnődet, tutira érzed, hogy nem teszel ilyesmit, akkor ne szakíts - és ne is mondd el. A legnagyobb szemétség egy ilyen infót a vállára tenni, lelkiismeretedet enyhítendő.
Ha viszont úgy gondolod, máskor is megtörténhet és/vagy tényleg nem tudsz együtt élni a gondolattal, akkor mondd el és lépj le.
Szeretem.Nagyon is.
De ezzel nem tudok együtt élni,őt se akarom terhelni.
Ha igazán bünhődni akarsz, kussolj és maradj vele. :-)
A többi gyáva menekülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!