Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szakítsak vele? Hogy mondjam el neki?
26 éves vagyok ,barátnőm illetve már menyasszonyom 25.3 éve vagyunk együtt,tavaly kértem meg a kezét.
Gyönyörű nő,imádtam nagyon viszont 2 hónapja megcsalt az egyik munkatársával.
Azt mondta,hogy nagyon megtetszett neki a külseje és egyszerüen le akart feküdni vele.Én "macis" alkat vagyok és azt mondta nagyon szeret de anyira vonzó volt számára,hogy nem bírt ellenállni.
Kiderült,szakítani akartam stb.
Megbánta,könyörgött így mondtam hogy próbáljuk meg a folytatást.
Még kedvesebb lett mint volt,mindig a kedvemben akar járni,sokszor süt nekem ezt-azt(előtte nem nagyon csinálta) szóval tényleg mindent megtesz.Viszont...én próbáltam elfelejteni ezt az egészet de nem megy.Egyszerüen nem tudok már úgy nézni rá mint régen.Nem ölelem meg annyiszor,nem csókolom és sokszor lefeküdni sem akarok vele.Szeretem őt még mindig de már nem szerelemmel.
Hogy mondjam ezt meg neki?
Tisztelem,becsülöm őt és nem akarom megbántani de így már nincs értelme tovább folytatni.Nem akarom kihasználni,hogy itt van akivel mindig lefeküdhetek és aki mindent megtesz nekem.
Volt már valaki ilyen helyzetben?Mit tegyek?
Őszinte, nyílt egyenes beszéd a legjobb. Ő rontott el mindent, te ne csodálkozz azon, hogy nem tudsz többé úgy rá nézni.
Meg mi ez kifogás, hogy nem tudta megállni, mert annyira vonzó volt külsőre, hogy már ágyba ment vele? Komolyan!!
De egyébként ebből a tettből is látszik, hogy már akkor gond volt a kapcsolatotokban, mert ha minden oké lett volna, akkor nem történt volna meg ez az eset. Mert hiába egy 3. fél, ha egy kapcsolat jól működik, oda egy 3. fél nem tud beférkőzni, tehet bármit, akkor sem.
Téged pedig érzelmileg manipulált a csaj, gyáva voltál azonnal szakítani, nem voltál elég tökös hozzá, hogy kimondd, hogy ha megcsalt, akkor itt a vége.
Szóval mondd el neki, hogy vége és zárjátok le, akár milyen nehéz is. Ez így már nem kapcsolat.
"Tisztelem,becsülöm őt"
Ne legyél már ennyire... nem is tudom, hogy mondják ennek. Elvégre megcsalt téged! Szerinted ő mennyire törődött az érzéseiddel, miközben azzal a vonzó férfival lefeküdt?
Egyszerűen mondd meg neki, hogy szakítasz vele, mert megcsalt.
4#
Pont ezt nem akarom.Nem akarom kihasználni.
5#
Tudom,hogy ez így hülyén hangzik részemről.
De tényleg tisztelem és becsülöm mint nőt.
Csak már az érzések nincsenek meg.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Nem érdmel meg..van jobb hűségesebb..aki nem csábul el egy izmosabb test láttán.
És ha gyereketek lesz egyszer..majd akkor is megtörténik..aztán akkor végképp nem lesz inyed hozzá..undorodni fogsz tőle és elváltok..és a gyerek meg csonka családban fog felnőni. Oke most kicsit előre vetítettem a dolgokat...de aki egyszer megteszi, megteszi mégegyszer. Minden bizonnyal..bár ez mar csak fantázia de egyuttlet kozben is masra gondol. -.-
Szerintem megteheted azt, hogy csak úgy ott hagyd se szo se beszed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!