Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogy mondjam el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy mondjam el és hogy "szakítsak"?

Figyelt kérdés
VAn egy pasi akivel jól érezzük magunkat,csak egy a bökkenő hogy én bele szerettem.Ő mint kiderült más nőt is szédít ezért nem szeretném már vele folytatni a találkozókat(ami nagyon fáj).Elszeretném neki mondani hogy kezdek valamit érezni,és hogy hagyjuk békén egymást.Hogyan mondjam meg hogy ne nézzen hülye libának és meg szeretném azért tartani az büszkeségem is.Légyszi komoly válaszokat.
2011. aug. 21. 15:21
 1/6 anonim ***** válasza:
"Gyere ide, takarodj!"
2011. aug. 21. 15:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Üdvözöllek Dobottfalván: Lakosság száma 1 vagy több.
2011. aug. 21. 15:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Legyél tárgyilagos. Csapj a közepébe, mondd el, hogy szeretnéd, hogyha abbahagynátok, bár nálad alakul valami iránta., de ennek ellenére ne találkozzatok többet. Ne mondj neki semmi többet, ne mondd, hogy ne nézzen hülye libának /ha mondod, tényleg annak fogsz tűnni./
2011. aug. 21. 15:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Háhh, üdv a világomban...

itt a szitu hasonló... tudom,h kedvel testileg, lelkileg is, de nyílván nem szerelmes belém, mert laza kapcsolatot akart..

Én meg nem... Vagy komoly vagy semmilyen... Először mikor ezt elmondtam, szakítottunk, de mégis húztuk egy darabig még... randiztunk, szexeltünk. Segget csináltam a számból, de most erős voltam, mindent elmondtam (nekem ez nem elég, ne bántson meg azzal,h erőlteti,ha nem tud többet adni) és elvágtam a szálakat...

Előttem-mellettem sem volt szokása,de Ő már feltűnően csajozik azóta...Vagy ilyen könnyen túllépett, vagy ilyen gyerekes és ezzel akar bántani.. Egyik sem túl hízelgő kép róla...

Sok erőt!!!

2011. aug. 24. 10:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát ha olyan pasival kavartál, aki més nőt is szédít, nem tudom, megvan-e még a büszkeségből bármennyi is... Szerintem nem feltétlenül kell a tudtára adnod, hogy te többet is érzel iránta, mert vissza fog vele élni... ha látja, hogy 'elkapott', ki fogja magát magyarázni, csak hogy téged is megtartson... Elég annyi indok, hogy te nem szeretnél szamár lenni a ló helyett, olyan pasit akarsz, aki csakis rád koncentrál.

21L

2011. aug. 24. 13:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Nehogymár téged nézzen hülye libának. Ő volt a tisztességtelen, hogy eleve így belement egy kapcsolatba, hogy tudja, hogy nem kellesz neki eléggé. Márpedig nyilván nem kellesz neki eléggé, ha más nőket szédít. Ne csinálj semmi extrát, közöld, hogy te többet vársz egy kapcsolattól, ahol nincs annak helye, hogy másokat szédítsen az egyik fél. Még csak azt se kell neki feltárnod, hogy beleszerettél.
2011. aug. 24. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!