Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak vele? Ha igen, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele? Ha igen, hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés

van egy lány, akit megismertem (ugyan csak interneten), és halálosan belémszeretett; én ezt elég furcsának tartom, mivel 3 napja ismerem...

Az a problémám, hogy mindemellett még nagyon rám is mászott, valamint lelkileg nincs a topon :/ (egy csomót mesélt arról, hogy legszívesebben öngyilkos lenne, stb... szerintem depressziós), csak ez engem eléggé bosszant

szóval mindezek miatt szeretném elmondani neki, hogy legyünk csak barátok, ám tekintettel arra, hogy mennyire kivan lelkileg, félek hogy nagyon megviselné

mit tegyek? szakítsak vele, vagy ne? (persze 3 nap után ilyenről nem lehet beszélni, de ő nagyon komolyan veszi... :/) ha igen, hogy mondjam el neki?

16/f, ő 14/l

2010. júl. 27. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
csak miután megb-sztad
2010. júl. 27. 17:16
 2/6 A kérdező kommentje:
nincs szex... nem hajlandó... még a témát is kerüli
2010. júl. 27. 17:18
 3/6 A kérdező kommentje:
különben sem lenne pofám elvenni a szüzességét aztán dobni
 4/6 anonim ***** válasza:
lehet hogy a volt barátnömmel msn-ezel ha egy vörös haju és tündének hivják akkor kerüld el!
 5/6 A kérdező kommentje:
barna hajú és Viviennek hívják
2010. júl. 27. 17:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyelőre mondd, hogy nem vagy szerelmes belé, de ettől még támogathatod.
2010. júl. 27. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!