Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak vele? 18/l
A barátom 24 éves, én pedig 18 vagyok, szóval ez annyira nem "tini párkapcsolat" de reméltem, hogy így nem köt belém senki...esetleg a 13 évesek, hogy én túl öreg vagyok az ő topicjukhoz :D
Arról van szó, hogy a barátomat kb ősz óta ismerem, és már több kísérletet tettem a szakításra, de egyszerűen nem hajlandó elfogadni, hogy nem szeretem őt, soha nem is szerettem, mm szerelemmel.
Egy netes oldalon írt nekem, beszélgettünk, találkoztunk stb. Amit erről az oldalról tudni kell, az az, hogy ott a legtöbb ember vmi extrém/nem mindennapi(bár lehet, h már ez a normális) dolgot kedvel a szexben. De azért mindennek van határa!! És nem hiszi el nekem, amikor mondom , hogy engem az adott dolog taszít, vagy, hogy egyenesen undorító számomra...
Őszintén szólva én időközben rájöttem, hogy nekem nem jön be ez az egész, ami neki igen, és már szabadulnék tőle, de nem tudom hogy...
Mondtam már mindent, hogy nem szeretem, utálom, hogy nem tetszenek ezek a dolgok, sőt, még olyat is kitaláltam, hogy igazából a lányok tetszenek... De semmi!!!! Nem működik nála semmi. Amikor ezt mondtam, hogy inkább a lányok, akkor találkozni akart, hogy mondjam a szemébe, mondtam, és erre magához szorított és addig nem engedett el amíg nem hagytam, hogy megcsókoljon... Mindezt az utcán, nappal... És lehet, hogy én most nagyon prűdnek fogok tűnni(bár egyáltalán nem vagyok az), de azért nekem elég megalázó volt, amikor percekig "tele volt a szám" , mert csókolgatott, meg mikor a pólóm alatt matatott mások előtt...
És nem, nem tudok vele mit kezdeni, majdnem 20 centivel magasabb nálam, és jó erőben van, tiszta izom, szóval hiába h nem vagyok gyenge, ellene nem tudok védekezni...És szexben is mindig ez van, h egy sima, egyszerű szex alkalmával is megfulladok basszus, mert hiába mondom, hogy nem bírok el 90-95 kilót, rám fekszik, ezzel szórakozik, meg azzal, hogy fojtogat meg ilyenek. Én tényleg nem tudom ezt elviselni, hogy visszaél azzal, hogy erősebb.
Mi az élet az, amikor ő elfárad, és nem azt mondja, h legyek felül, hanem elkezd rángatni, maga alatt.... Komolyan mondom, hogy néha napokig, de volt, hogy egy hétig fájt mindenem, és ebben semmi élvezetet nem találok.
Pihennem kellene az érettségi miatt, meg majd a munkám, és az egyetem miatt, és nem azon izgulni, hogy megfulladok e ma este??? :((((
Most külföldön van, júniusban látogatom meg, de attól is félek, mert hiába, hogy a célország nyelvét én nagyon jól ismerem, ő meg sehogy... de akkor is ott leszünk egy hétig, és ajjjjjjj, nagyon para....
Szerintetek hogyan szakítsak vele???
Köszi előre is :))
Hogy lehet "kísérletet tenni" a szakításra? Ez egy (általában) szóbeli aktus: ha kimondtad, akkor már befejezetté is vált.
Hazudozni, hülyeségeket kitalálni nincs értelme. Határozottan megmondod, hogy vége. Ha tovább keres, felszólítod, hogy hagyjon. Ha ez sem tántorítja el, feljelented zaklatásért.
Most komolyan rendszeresen szexelsz egy olyan emberrel, akivel nem is akarsz? Ne legyél már ennyire szerencsétlen.
hát igen 18 évesen tini topikba, mikor itt még fiatal 17 évesek vanak x'D
na de szóval miaz h nem érti h nem szereted?
mond meg neki hogy semit nem akarsz töle és ennyi..
De nem értitek amit mondani akarok :(((
Lehet, hogy rosszul magyarázok, de...
Megmondtam neki, nem kitaláltam dolgokat, megmondtam, hogy hagyjon békén, és, hogy nem szeretem. Amikor már kitaláltam okokat, az már azért volt, mert azt hittem, semmi se használ, ami észérv és logikus. És mindig keres, meg ír, meg csinált titkos fb profilt és onnan zaklatott, mikor letiltottam...
Meg otthagytam, mikor már nem bírtam, egy-egy hétre(kétszer volt ilyen), mindkettő alkalom vége az volt, hogy lefeküdt mással.
Én nem szeretem, tehát nem érdekel olyan módon, hogy féltékeny legyek, de ezzel megaláz engem...
És mondja, hogy velük nem olyan jó, mint velem, meg, hogy velem élvezi csak igazán... De én mondtam, hogy oké, akkor most gondold végig mit mondtál. Egy perce azt, hogy megcsaltál... Mondtam, hogy itt hagyjuk abba, erre ledöntött, kértem, hogy ne csinálja, nem akarok vele szexelni, és nem bocsájtok meg, és mégis berakta :'(((
Nem érti, hogy azért, mert otthagyom, a megcsalás az megcsalás, ha nem szakít két ember hivatalosan előtte. És lehet, hogy nem vagyok féltékeny, de ez akkor is rossz
...még engem tartott hibásnak, mert elmentem, és neki kellett, szegény szerencsétlennek mással lennie, mert én nem elégítettem ki a szükségleteit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!