Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szokásos kérdés: szakítsak vele?
Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt, én 25/L, ő 27/F. Ez bizony nem kevés idő és nagyon szeretjük egymást. Általában mindent meg is tudunk beszélni, de van egy visszatérő problémánk... A barátai. Akik nem igazán tisztelik őt (pl.: volt olyan, hogy a meglepetés szülinapi bulijára amit én szerveztem neki, nem jöttek el, mert inkább kimentek a munkatársakkal, stb.), de a párom mégis úgy teper utánuk, hogy azzal néha engem is megbánt. Sokszor úgy érzem, hogy ezek az emberek fontosabbak neki, mint én, aki törődik vele, meleg vacsorát főz, támogatom mindenben. És ha van valami olyan helyzet, hogy "választania" kell közöttünk, mindig őket választja :( Pl.: ő velük volt kint sörözni, én egy rendezvényen voltam késő estig. Mondta, hogy ha végzek, hívjam fel, eljön hozzám, együtt megyünk majd, ne menjek egyedül éjszaka. Így is volt, hívtam, majd a telefonban közölte, hogy mégsem jön, mert nem hagyhatja ott a barátait, mert milyen "köcsög" lenne már akkor... Megmondtam, hogy jó, akkor te inkább hagysz engem cserben, minthogy tőlük elbúcsúzz és lecsaptam a telefont. De ez csak az egyik ilyen eset, és most is egy hasonlóban vagyunk... Félreértés ne essék, nincs bajom azzal, ha kimegy a haverjaival, általában én küldöm őt, hogy menjen, én is megyek a barátnőimmel. Csak ezek a dolgok nagyon zavarnak, hogy mindig én vagyok a második ha róluk van szó :( Teszem hozzá fordítva ez nem igaz, ha a barátai közül valamelyiket felhívja a barátnője, simán faképnél hagyják őt, csak ő ilyen birka... Nagyon unom már ezt a helyzetet és most már tényleg lépni akarok. Mit tegyek? Kérlek segítsetek!2016. júl. 12. 15:20
1/25 anonim válasza:
Nekem nem szokásos, mert nem érdekel mások véleménye.
Azt kérdezném hogy neked miért nem jó a kapcsolatod a barátaival. Nekem ez nem ideális kapcsolat de a te életed. Az is fontos lenne, hogy mióta van ez így.
2/25 anonim válasza:
Nekem ez nem apróság. Ha éjszaka egyedül kell hazamennem, pedig eljöhetne elém, az nagyon elgondolkodtatna, mennyire is vagyok fontos valójában.
3/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rossz kapcsolatban a barátaival, inkább olyan semmilyennek nevezném a kapcsolatunkat... Egyszerűen csak más társaság, más elvek, értékek - így nem különösebben találunk közös témát. Plusz ha "pasis" bulira megy el, nyilván oda nem megyek :) És a kapcsolatunk eleje óta így van ez. Bár azért sokat javult a helyzet... Az első ilyen eset az volt, hogy randink volt, én nagyban készülődtem, finom vacsorát főztem, stb., ő pedig megjelent, kijelentette, hogy bocs, megy a haverjaival a városba, most hívták. Mire én mondtam, hogy de hát velem volt programja... Erre ő: veled mindig együtt vagyok ők meg ritkán hívnak... Szóval azért ehhez képest sokat javult nagyon a helyzet, de még mindig nem jó :( De mégis 5 év és annyi mindenen vagyunk már túl :(
2016. júl. 12. 15:29
4/25 anonim válasza:
5 év, igen, és még mindig nem fontos neki, hogy megerőszakolnak-e hazafelé vagy sem.
5/25 A kérdező kommentje:
Kedves Második! Igen, most ahogy leírtam, rádöbbentem én is, hogy talán már akkor el kellett volna gondolkodnom egy-két dolgon :( De ez az egy ilyen hiba van, minden más esetben mellettem áll, támogat és érezteti, hogy fontos vagyok. Csak ez áll közöttünk :(
2016. júl. 12. 15:31
6/25 anonim válasza:
Lépjél! Nincs közös jövőtök. Ha most ilyen, ilyen lesz házasodás után is (már ha megkér), ott leszel a gyerekkel, rá meg nem számíthatsz. Persze nem fogsz lépni, mert először viszzakönyörgi magát, hogy változtat, te megenyhülsz. Egy ideig működik, majd kezdődik az egész előröl, erre te kiemeled ezt a kérdést, és akkor is ugyanezt fogjuk mondani, de addigra már elvesztettél megint egy csomó időt az életedből. Egy esélyt persze mindenki megérdemel, de ha azt eljátssza, akkor már ne kérdezz meg minket, csak dönts!
7/25 anonim válasza:
A masodik ilyen esetnel dobtam volna ezt a tepero kisfiut. Szakits, ez csak rosszabb lesz. Majd ha a szuloszoban hivjak fol, akkor a koldokzsinor elvagasa folul is rohanna? Kb. ezt nezem ki belole :"D.
8/25 anonim válasza:
5 évet elég várni a csodára. Ami az első 5 év és nagy szerelem alatt nem változik, az később mitől változna???
9/25 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok, hogy ilyen gyorsan válaszoltok és nagyon sokat segítetek, mert ha az ember szerelmes, nem látja reálisan a dolgokat :( De még mindig kételyeim vannak, mert azért tényleg sokat javult a helyzet - nem lehet, hogy fog még javulni? Most már mindig előbb velem beszéli meg a dolgokat, csak utána mond igent valamire, stb. Viszont az is igaz, hogy ilyenkor nem nagyon mondhatok nemet, mert akkor elkezd érzelmileg zsarolni... Pl.: el szeretne menni egy fesztiválra a haverjaival, ahova szeretnék én is menni. Mondta, hogy nem lehet, csak pasik mennek, ami nekem nagyon rosszul esik. És megkérdezte, hogy mit szólok hozzá. Mondtam neki, hogy nagyon boldogtalanná tenne, ha inkább velük menne, ahelyett, hogy elmennénk együtt. Erre elkezdte nekem, hogy jó, akkor megmondja nekik, hogy nem megy, de akkor én leszek a rossz, mert tudni fogják, hogy én "nem engedem" őt, készüljek rá, stb. :(
2016. júl. 12. 15:40
10/25 anonim válasza:
A parod egy kb. 13 eves megfelelesi kenyszeres tinisrac szintjen all. Ezzel hogyan szeretnel barmilyen jovot is tervezni? Semmi javulas nincs itt, csak amit maximum a tulzott naivitasod es engedekenyseged lattatni akar veled. De jobb ezt itt befejezni, mar igy is tul sok idodet vesztegetted el vele a vaksagod miatt. Ez a srac nem becsul meg, nem ertekel de kulonosebben meg csak nem is torodik veled. En azt esti haza nem vives utan bejatszottam volna hogy kiraboltak/bantalmaztak vagy akarmi majd varva a reakciojat szakitottam volna vele. Ez egy nagyra nott gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!