Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek? Fogadjam el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Fogadjam el, hogy hazudós, vagy szakítsak?

Figyelt kérdés

A barátom sokszor hazudik nekem. Nem nagy dolgokban, de hazudik. Ő ezeket nem gondolja hazugságnak meg nem fogja fel hogy nekem ez mennyire rosszul esik... Van, hogy magától elmondja, hogy hazudott, van, hogy úgy kell lebuktatni.

Változtatni nem akar, szerintem nem is tud.

Nagyon szeretem őt, de ha mond valamit, már kb. az első gondolatom az, hogy nem igaz.

Nem megbántani akar a hazugságaival de mégis ezt teszi.

Mi lenne a jó megoldás?

Az életemet tervezem vele leélni (20 évesek vagyunk).

2016. máj. 20. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha zsigerből hazudik és ez egy hajlam ami nem tudni honnan fakad, akkor tuti gáz lesz az együtt töltött hátralevő időtök és ez tök fölösleges.
2016. máj. 20. 17:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen barátom. Szerintem nem is tudta, hogy hazudik, mert teljesen elhitte amit mond és mivel annyira apró és lényegtelen dolgokban hazudott legtöbbször, ezért nekem sokáig fel sem tűnt, össze se raktam a valódi képet róla. Konkrétan nem emiatt szakítottunk, de így visszagondolva emiatt kellett volna...
2016. máj. 20. 17:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha ez valami kényszeres dolog,ez sajnos jobb nem lesz.

Szakíts-e?

Meglehet, azt kellene tenned.

Kérdés, mennyire van tele az a pohár...

2016. máj. 20. 18:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyszer tele lesz az a pohár....

Nekem a volt üzlettársam volt ilyen. Nehéz elviselni. Ha ilyen komoly elgondolásid vannak vele... hát apának azért eléggé silány lesz.

2016. máj. 23. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!