Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek? Szakítsak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szakítsak?

Figyelt kérdés
A párom külföldön dolgozik, van egy fèl èves kisbabánk házasok vagyunk. Nem volt itthon már 4 hónapja mindig halogatja h hazajön. Nemsokára vèglegesen hazajön hozzánk, de èn már úgy èrzem hogy felesleges volt eddig várnom rá mert így is heti szinten veszekszünk amikor felhív nagyon bunkó velem :( tudom beszèlnem kellene vele de ha idejutunk akkor ő azt állitja szeret ès alig várja hogy velünk lehessen. Valahogy olyan közönyössèget èrzek a hangján ès amikor letesszük a telefont azon gondolkodom hogy mièrt nem mondtam meg hogy vège!? Ès ne keressen?! Meg is fenyegetett hogy ha fèlre lèpek akkor tűnjek el az ország másik vègèbe. Szó sincs ilyenröl hogy megcsalnám v akármi. De most el jutottam arra a pontra hogy nem várom már annyira haza meg nagyon ki akarom mondani a kapcs vègèt mert úgy èrzem ez így n megy nem szeretem már úgy elhidegültem tőle de mèg mindig várok rá.. Csak nemtudom mièrt ès mit akarok egyáltalán. De azt meg nem bírnám elviselni ha majd mással lesz, nem engem szeret majd ès boldog lesz vele. Szóval az hogy szakítani akarok vele de nem tudom elengedni mit csináljak most? :(

2016. máj. 13. 23:17
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Tedd fel magadnak a kérdéseket.

Miért van külföldön?

Azért hogy nektek idehaza legyen jobb és könnyebben tudjatok boldogulni és ne kelljen szűkölködni, ne legyen hiány semmiben? Akkor gondold végig, hogy ezt nem magáért csinálja, hanem miattad, miattatok, a család miatt. Nem ő választotta, hanem mert muszáj. Legtöbben így vannak.

Minden távkapcsolatot megvisel a hosszú ideig külön töltött idő. Te most nagyon bosszús avgy és haragos. Nem gondolkozol tisztán. Szakítani akarsz, de közben szereted. Úgy hiszem, hogy ez egy átmeneti időszak. Minden kapcsolatban van ilyen. Valamelyik túléli, valamelyik nem.

Mikor fogalmazódott meg benned az, hogy szakítani akarsz?

Ha már nagyon rég óta, pl a házasság előtt avgy a távkapcsolat előtt, akkor van okod aggódni.

Én úgy gondolom, hogy nagy áldozatot hozott értetek. Ezt te se hagyd figyelmen kívül. Mikor hazajön 2-3 nap elteltével szervezz közös programot, addig a kicsit lepasszolni valahova, hogy csak ketten legyetek. Beszélgess vele, akár utazzatok el ketten egy hétvégére, bármi. Biztosan neki is sok mondandója van neked, és neked is sok mondandód van neki. Légy vele türelmes, ne nyaggasd, ne hisztizz. Szerintem te is tudod, hogy kár lenne kidobni a kukába ezt a kapcsoaltot, főleg, ha nagyon szeretitek egymást és még mindkettőtökben megvan a szenvedély! :)

2016. máj. 13. 23:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Van valami család -v párterapeuta, azt esetleg megpróbálhatnátok, hát nem tudom. Csinálhatnátok esetleg azt is, de mondjuk nem nyíltan a gyerek előtt, hogy majd ugyanúgy együtt laktok az eredeti terv szerint, de megbeszélitek mondjuk, hogy nem lesztek egy pár, csak együtt laktok, és mind a ketten ismerkedhetnétek másokkal. (Nem tudom, mekkora az a ház.) És amíg esetleg te másvalakivel találkozol, akkor addig meg ő lehetne a gyerekkel, és akkor majd cseréltek. Mondjuk ezt nem tudom, mennyire jó ötlet. Talán fájna mindkettőtöknek a másikat mással látni, és megint vita is lehetne belőle. De ha már kb meghalt a kapcsolat és kihunyt a fénye... De még hátha fel lehet melegíteni! Még háthogyha csak az volt a baj, azért hidegültetek el, mert ő messze lakott, és a távolság tépázta meg egy kicsit a kapcsolatot, és hátha nem is egymásra haragudtatok, csak esetleg egymásnak , egymás előtt tudtatok csak megnyílni, és esetleg felgyülemlett a feszkó, amit a másik hiánya okozott , és egymásnak tudtátok ezt kiadni. És valamiért csak összeházasodtatok, hát lehet, hogy őt nagyon lefoglalta mostanában meg belefeledkezett a munkába, meg talán aggódott is, hogy minden az elvártak szerint, a legoptimálisabban alakuljon, lehet, hogy szorongott is, lehet, hogy te is szorongtál; hát nem tudom. Fogalmam sincs. Viszont amúgy vacilláltam , hogy ezt ideírjam-e , de most már úgy vagyok vele, hogy miért ne, szóval végülis a kisbaba által egy család lettetek, meg már végülis valamilyen szinten előtte is azok voltatok, szóval szerintem még érdemes lehet próbálni menteni ezt a dolgot. És hogyha mégegy próba, és utána reménytelen, akkor kéne továbbgondolni, hogy na most mi legyen. Meg hogy mindkettőtöknek van-e hova menni lakni meg mikor találkozna a másik a gyerekkel meg ilyenek meg mennyit adna bele az egyik gyerektartásként a másiknak meg ilyesmik. De amúgy szerintem simán lehet, hogy még lenyugszanak a kedélyek, és nem fogtok később már annyit veszekedni. Lehet, hogy ez olyan is volt, hogy "hol a csudában voltál eddig", de mondjuk én nem tudom, nem ismerem a helyzetet. Nem tudom azt se pl hogy ő mit gondol, ő mit érez, mármint a párod. Hát szerintem először próbáljátok megoldani. Mert van először a nagy szerelem, az úgyis szeretetté alakul,és csak szeretitek még egymást, viszont a folytonos veszekedés meg a gyereknek se lenne jó, szóval szerintem elsődlegesen beszéljétek meg, és hogyha minden flottul alakul , akkor okés, akkor királyság, ha meg nem , hát akkor arra ugye a szétköltözés a megoldás. Nade én nem értek ezekhez.
2016. máj. 13. 23:46
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

Azért ez az elköltözés meg stb. az elég hardcore..

Kommunikáción alapul egy jó kapcsolat. Nem piszkálódáson, nem utalásokból, célozgatásokból, veszekedésből, felhánytorgatásokból meg hisztizésből, hanem beszélgetésből.

Te elmondod mit szeretnél, hogyan szeretnéd, ő elmondja hogyan tud ezen változtatni, és fordítva szintén. Az elköltözés, válás stb, az legyen a legvégső opció. Mert annál tovább nincs. Addig viszont mindent meg kell próbálni. Tiszteld az embered! És ő is tisztelni fog!

2016. máj. 13. 23:54
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! 1-es "Miért van külföldön?

Azért hogy nektek idehaza legyen jobb és könnyebben tudjatok boldogulni és ne kelljen szűkölködni, ne legyen hiány semmiben?" nem nem azèrt van ott hogy jobb legyen mèg èn küldöm a pènzt mert "-a kö**ög főnök neeem mindig fizeet!! Ezt állitja a fèrjem. Most volt egy telefon beszèlgetèsünk, ès teljesen megalázott rajtam röhög másokkal èn meg már szánalmasnak èreztem magam. Azalatt a beszèlgetès alatt meg se kèrdezte hogy van a kicsi meg èn. Csak vègig azt fújta ha megcsalom mi lesz meg gyanusítgat. Amúgy nem is Netezhetnèk mert nem engedi.. Otthoról eltávolitotta a laptopot, androidos telóimat, nemrèg berágtam ès vettem újakat. Egyszerűen nem tudok ettől az embertôl szabadulni. Persze èn is hibás vagyok mert jobban meggondolhattam volna kit válsztok házasság cèljából meg kivel vállalok gyereket, de mostanra teljesen kifordult önmagából

2016. máj. 14. 08:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ő csal meg téged. Ha nem vesz komolyan és nem tisztel. Hát ilyen emberrel nem élnék együtt. Legközelebb légy résen, figyeld meg, hogy kit választasz magad mellé. A szem a lélek tükre. Ha abban látsz valami sunyítást, nem célszerű összejönni vele. Amúgy, ha ennyire emlegeti a megcsalást, nagyon sanszos, hogy ez jár a fejében, szóval én arra tippelnék, hogy megcsalt téged tényleg. Meg amúgy is magából indul ki. Hát ha ott hahotázik rajtad a telóban, akkor szerintem nagy esély van rá. Sőt, hát lehet, hogy más hölgyre költi el a fizuját, ékszert vesz neki, vagy valami; csak nem akarja bevallani. Mert az azért elég fura hogy nem kap, vagy nem időben kap fizut; bár ez akár igaz is lehet. Hát ez szerintem borzasztó, én nem bírnám elviselni, ha ilyen emberrel kellene élnem, én visszaköltöznék ilyen helyzetben szerintem a szüleimhez. Meg ha tényleg nem is érdekli a gyereke se, meg te se, hát akkor már úgyis eleve olyan, mintha a gyereknek nem lenne apukája; szóval szerintem simán elköltözhettek, ha ez megoldható. Én nem maradnék egy ilyen ember mellett, amilyen helyzet egyáltalán nem jó nekem. Plusz a gyerek is látná rajtad, hogy szorongsz, az neki se lenne jó. Szóval szerintem én pakolnék, kivéve, ha a te házadban laktok. (2. válaszoló vagyok újra)
2016. máj. 14. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!