Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan fogadjam el hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el hogy kidobott és nem szeret?

Figyelt kérdés
Nemrég, kb 1 hónapja dobott ki a barátnőm, van mikor nem foglalkozok vele napokig és van hogy keresem de nem reagál,a szerelem elmúlt részemről is de a kötődés nem, és üres az életem így.Valami tipp ez ellen? 24/F
2016. máj. 18. 07:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Nézz filmet, sorozatot, olvass konyvet, legyél sokat a barátaiddal, bulizz, tanulj, dolgozz a lényeg, hogy kosd le magad. :) Idővel jobb lesz, azt viszont nem tudom, hogy elmulik-e ez az érzés, nekem meg nem múlt el, pedig a szakítás óta ket hónap telt el. De drukkolok magamnak es neked is :)
2016. máj. 18. 07:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez mind igaz első amit irtál,de amint gondolom hazaér és lekefvés előtt van vagy akár reggel,biztos,hogy rá gondol ahogy énis
2016. máj. 18. 08:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Amikor velem ez volt felvállaltam egy rahedli külsős melót. Majd bele döglöttem a munkába. Reggel és este sem jutott eszembe a volt barátom, mert azon paráztam, hogy hogy oldjam meg a feladatot, mert másnap reggelre már le kellett adni és sehol sem jártam.

Nyugodt voltam, mint nyúl a hurokban. Mire kimásztam a melóáradatból örültem, hogy lélegzek olyan megkönnyebbülés volt. Most is gondolok rá elvétve, de nem kötődök.

Csak nehogy az legyen, hogy te már feladod, nem keresed és akkor ő kezd el kapálózni utánad, mert akkor sosem tudsz tovább lendülni.

24/l

2016. máj. 18. 08:19
 4/7 anonim ***** válasza:

1. szakíts meg vele minden kapcsolatot és töröld őt mindenhonnan (telefonszám, email, facebook, stb), hogy még akkor se tudd vele felvenni a kapcsolatot, ha nagyon gyenge pillanatodban lennél.

2. felejtsd el őt! Foglald le magad, ahogy az előttem lévők írták. Nem árt, ha bevállalsz futó kalandokat is. Ha lefekszel más nőkkel, az nagyon meg tudja gyorsítani a folyamatot, mert látod és érzed, hogy van más is a világon rajta kívül.

3. találj egy új barátnőt és éljetek boldogan.

2016. máj. 18. 08:35
 5/7 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok. Azt hozzáteszem, hogy abból az időszakból lett új villanytűzhelyem és megcsináltattam a kocsit, annyi volt a plusz pénz. :D

Szóvál hálás lehetek azért, hogy kidobott az ex. xD

2016. máj. 18. 08:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi az inspirálciókat, ja hát az élet nem áll meg.
2016. máj. 18. 10:01
 7/7 anonim válasza:
A szerelem elmulik egy ido utan....azutan mar csak magat az embert szereted,az egyutt leteket,a szemelyiseget,mindent amit egyutt csinaltok...
2016. máj. 19. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!