Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm hazudott, kidobott, megalázott, mással szexelt. Hogyan tudnám kiverni a fejemből?
Sziasztok. 1,8 hónapja voltunk kapcsolatban barátnőmmel.
Nagyon jó kapcsolat volt.
Az utóbbi időben sokat hazudott,ezért megbeszéltük hogyha mégegyszer hazugságon kapom,kidobom.
Így is volt. Szakítás után 1 nappal rögtön rohantam fel hozzá,de akkor már másik pasival volt. (Szexeltek)
Korházba kerültem miatta öngyilkosságért.
Szenvedtem nagyon sokat. Pontosan 3 hónapot. Megalázott. Azt hazudta hogy megvertem,mindenkinek lejáratott.
De én közben is kerestem,írkáltam neki. 2 hetente találkoztunk.
Mint utólag bevallotta nekem,5ször volt a pasi lakásán,ami ott van tőlük 2 sarokra.
De 3 napja felkeresett,és találkoztunk. Aztmondta szeret,vissza akar kapni engem.
Nagyon sírt,előtte is sírt,és hát nem értem hogy most ez mi...
Hazudott,átvert,még a korházba se jött le mikor megtudta hogy majdnem meghaltam,inkább a "pasijával" volt.
Megbocsátottam neki...Tudom,hülye vagyok,satöbbi,de soha nem szerettem még senkit.
El fogom ezt tudni valaha felejteni? Nagyon sokszor eszembe jut. Ő volt az akihez másokat viszonyítottam. Bizalom elveszett.
Most nagyon teper,mindent megtesz. Szerintetek lehetséges hogy ne tegyen több ilyet,és boldogan éljünk úgy,hogy ezt elfelejtem? Teljesen tanácstalan vagyok.
Én: 19F Barátnőm 17L
Ez igen egyes! Jó magyar ember nem is lacafacázik, megmutatja, hogy mit tud, ha nőt kell verni.
Kérdező, gyerekek vagytok még mindketten, nem 16-17 évesen köttetnek az életre szóló kapcsolatok.
Először is köszönöm a válaszokat :) Gyors volt.
Másodszor,most lehet,úgy gondoljátok így látatlanban,hogy ez is csak egy futó kapcsolat..De ő is és én is úgy látom hogy...na szóval értitek.
Soha nem szerettem még ennyire senkit.
És nem is szeretnék. Az utóbbi 3 hónap alatt minden reggel,délben,este sírtam. Depressziós lettem. komoly depressziós. persze,most azt gondoljátok puhap öcs. Lehet.
Visszafogadtam. Változott. Úgy látom. Mindenkinek velem büszkélkedik.
De bennem nagyon bennem van a tüske.
Tedd azt amit Joe!
-Hé Joe, mondd kezedben a fegyverrel hova mész?
-Megyek lelövöm az asszonyt, mert mással hált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!