Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Barátnőm hazudott, kidobott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm hazudott, kidobott, megalázott, mással szexelt. Hogyan tudnám kiverni a fejemből?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 1,8 hónapja voltunk kapcsolatban barátnőmmel.

Nagyon jó kapcsolat volt.

Az utóbbi időben sokat hazudott,ezért megbeszéltük hogyha mégegyszer hazugságon kapom,kidobom.

Így is volt. Szakítás után 1 nappal rögtön rohantam fel hozzá,de akkor már másik pasival volt. (Szexeltek)

Korházba kerültem miatta öngyilkosságért.

Szenvedtem nagyon sokat. Pontosan 3 hónapot. Megalázott. Azt hazudta hogy megvertem,mindenkinek lejáratott.

De én közben is kerestem,írkáltam neki. 2 hetente találkoztunk.

Mint utólag bevallotta nekem,5ször volt a pasi lakásán,ami ott van tőlük 2 sarokra.

De 3 napja felkeresett,és találkoztunk. Aztmondta szeret,vissza akar kapni engem.

Nagyon sírt,előtte is sírt,és hát nem értem hogy most ez mi...

Hazudott,átvert,még a korházba se jött le mikor megtudta hogy majdnem meghaltam,inkább a "pasijával" volt.

Megbocsátottam neki...Tudom,hülye vagyok,satöbbi,de soha nem szerettem még senkit.

El fogom ezt tudni valaha felejteni? Nagyon sokszor eszembe jut. Ő volt az akihez másokat viszonyítottam. Bizalom elveszett.

Most nagyon teper,mindent megtesz. Szerintetek lehetséges hogy ne tegyen több ilyet,és boldogan éljünk úgy,hogy ezt elfelejtem? Teljesen tanácstalan vagyok.

Én: 19F Barátnőm 17L

2015. okt. 13. 00:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kórházba kerültem miatta öngyilkosságért - :D

Óriási. Ezek szerint feltámadtál... Menj a földre kapálni, ott hasznodat vesszük.

2015. okt. 13. 03:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Mi meg rendesek voltunk a volt barátommal mégis roncsot csináltunk egymásból. De én megmentettem magunk a teljes tönkremenéstől.
2015. okt. 13. 04:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát persze hogy visszafodagtad! Remélem legközelebb későn találnak rád!!!!

Életem szerelme is olyan volt mint te, szidta az exét, mégis vele csalt!!!!! Ha nektek ez kell, ám legyen!!! De akkor ne sírjatok!!!!!!

Ezért nem kezdek én magyar fiúval, meg vagytok huzat a komolyan mondom!!

2015. okt. 13. 08:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Kihevered és szeretsz majd mást. Nagyon fiatal vagy még. Ne legyél öngyilkos, gyáva és ostoba dolog. Ja, és legyél kevésbé hülye. Miután valaki megcsal, átver és megaláz, ne hidd el, hogy még mindig szeret, és semmilyen körülmények között ne maradj vele. Ilyen esetben snitt, vége a kapcsolatnak, zárd le.
2015. okt. 13. 10:05
 15/16 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Tedd fel magadnak a kérdést: komolyan egy ilyen szar- és senkiházi embernek akarod szentelni a józan gondolataidat?? Megérdemli? Ugyenem. Tovább is léptél.

Minek irkálsz neki? A büdös életben nem teszed túl magad rajta, ha folyton keresed a társaságát.

2015. okt. 13. 12:37
 16/16 anonim ***** válasza:

Egy egész, és nyolc tized hónap, az annyi mint egy egész hónap, és huszonnégy nap. Ennyi idő alatt már megcsalt, te meg befalcolsz egy ilyenért?

Rúgd ki a francba!

2015. okt. 15. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!