Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a barátommal? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A barátomat mindennél jobban szeretem, tényleg nagyon fontos nekem, ehhez foghatót még sosem éreztem (pedig volt már több barátom is, köztük több éves kapcsolat is volt). Nagyon szenvedélyes a kapcsolatunk, ha minden rendben van, izzik köztünk a levegő, hihetetlen a szex, meg rengeteg programot szervezünk egymással, hasonló az érdeklődési körünk is. Viszont a szenvedélyességbe az is beletartozik, hogy sokat veszekszünk, kb. mint egy brazil szappanoperában, úgy. Amikor épp nem veszekszünk tényleg nagyon imádok vele lenni, de mikor veszekszünk egyszerűen nem bírom elviselni, legszívesebben törnék-zúznék üvöltenék vele (sajnos ilyenre is volt már példa), és ezzel ő is így van, ha valamivel felbosszantom. Mivel mindketten nagyon akaratosak vagyunk, ezért mindketten ragaszkodunk a saját álláspontunkhoz, de általában én vagyok az, aki hamarabb lecsillapodik és kezdeményezi a békülést. Tényleg hihetetlen jól érzem vele magam, amikor jó, és teljesen bele vagyok zúgva, imádom, de egyszerűen nem tudunk nem veszekedni és ez teljesen felemészt mindkettőnket. Tanácstalan vagyok, valaki volt már hasonló helyzetben? Segítsetek! 22/L2016. jún. 5. 20:32
1/4 anonim válasza:
Én azt tanácsolom, hogy mérlegelj, miből mennyit kapsz, mennyire éri meg, stb. És aztán el fogod tudni dönteni, vagy a másik jó öreg trükk a pénzfeldobás, ha nem fogsz örülni az eredménynek tudni fogod, hogy hogyan is érzel.
2/4 anonim válasza:
Ez attol fugg milyen hamar nottok fel. Amig igy veszekedtek addig gyerekek vagytok, akiknek fontosabb a sajat hangjuk mint a beke. En nem tudnek igy elni, azt tudom. Nem is ertem min lehet veszekedni ennyi hulyeseget. Fel kell noni, le kell tudni nyugodni es tudni kell kezelni egymast, nem torni-zuzni mint a kisgyerek ha nem kap cukrot.
4/4 anonim válasza:
Igen,ez a sem veled,se nélked,ölitek egymást,nem vagytok egymáshoz valók!
Hiába ömleglngsz még két oldalt,hogy milyen csodálatos!
Nem az, mert veszekedtek állandóan!
De ezt majd csak akkor fogod tisztán látni,mikor lesz egy olyan kapcsolatod,ahol nem a veszekedés és a harc dominál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!