Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek szakítsak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szakítsak a barátommal?

Figyelt kérdés

Most értem haza egy 9 napos nyaralásból a barátommal és úgy érzem sok mindenre rádöbbentem, mi szerint nem illünk annyira össze. Úgy érzem szerelmes vagyok bele. Viszont nekem mindenem az utazás, sokat utaztam eddig is. Ő is azt mondja szeret utazni, de nem volt eddig alkalma rá. Én mindent feláldozok hogy utazzak, imádom a kalandot, elég sportos vagyok, szeretek biciklizni, sátrazni, nem bánom, ha több napig nem tudok fürdeni, mert nincs rá idő egy egy nyaraláson a sok program miat, stb. Szeretem megtervezni mit lássunk, stb.

Ő nyugisabb típus. Szeret élvezkedni, masszázs, hosszú fürdó, bohockodás, stb.

Én sokszor csak mennék mér és fedeznék fel dolgokat.

Úgy érzem kicsit lassú hozzám. Én sokat lassítottam a nyaraláson, de még mintha így is gyors lettem volna neki.

Ő az első kapcsolatom, 6 hónapja vagyunk együtt, de tudom hogy imád. Csomót beszélünk a jövőről. házasság, gyerekek.

Úgy érzem még korai lenne nekem belemenni az első kapcsolatba így. MI van ha van valaki akivel sokkal jobban összeillek és hasonlóan lelkes kalandvágyó?

Ugyanakkor tényleg szeretem őt.

2015. aug. 31. 15:37
 1/8 A kérdező kommentje:
Én 22L Ő 24F
2015. aug. 31. 15:38
 2/8 Mumusan ***** válasza:
Arany középutat megtalálni nem könnyű, de nem lehetetlen. Én azt látom hogy ez egy működő kapcsolat, így csak ezért szakítani felesleges. Ha Te menni akarsz, akkor mehetsz természetjáró egyesülettel is, a párod nélkül is.
2015. aug. 31. 15:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szeretnéd, eszedbe sem jutna, hogy elhagyd. Pláne úgy, hogy meg sem próbáltad, hogy sikerülne egy közös utazás. Azért szerintem utazás alkalmával sem árt mosakodni. Persze ha neked erre van igényed, keress valami kiszőrösödött buckamanót, aki megmássza veled a Csomolungmát! Ott tuti nem a mosakodás a legnagyobb probléma.
2015. aug. 31. 15:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Jaj nekem, semmi eget verő nagy problémát nem írtál le, ami a szakítást megerősítené.

Persze, könnyebb egy szerű kis dologra azt mondani, hogy agyő és csá.. szakítás. De honnan vagy abban biztos, hogy majd a következő jobb lesz?

Most az utazásos dolgok a te legnagyobb bajaid?

Felvilágosítalak, ha erre 22 évesen nem jöttél volna rá, NEM AZ ILYEN DOLGON MÚLIK A KAPCSOLAT. Hanem pl. mennyire vagytok hűségesek egymáshoz, mennyire szereted, tiszteled a másikat, mennyire jöttök ki jól a szürke hétköznapokon..stb.

Most az, hogy ő egy picit inaktívabb, mint te, az elenyésző!! De ha neked oltári nagy gond, akkor ámen, a te döntésed!

És mi van, ha beszélgettek a jövőről? Szükséges, de addig még sokat változtok egymás mellett.

Ne a jövővel, hanem a jelennel foglalkozz, ha most jól érzed magad mellette, akkor élvezd az adott pillanatot! És most csak azért rettentél meg, mert előkerült a jövő?? Hát neked még agyilag is fel kell nőlnöd ezek szerint!

Egyébként meg a te életed, azt csinálsz, amit akarsz, ha elrontod, elrontod, majd tanulsz belőle, remélhetőleg!

2015. aug. 31. 15:48
 5/8 A kérdező kommentje:

Én rengeteget utaztam eddig egyedul. Ezért sem volt kapcsolatom eddig, mert mindig elotérbe kerult az utazás. És számomra fontos lenne, hogy a párommal osztozzam ezeken az élményeken és lelkes legyen.

Amugy én többszor felhoztam neki a dolgot, mostani nyaralás alatt, hogy én elmegyek ma biciklizni, neki nem kell jonni, mert o ki van fáradva 10 km után, nekem meg az semmi.

De nem nagyon harapott a dologra én meg nem akartam eroltetni.

És ha az ember 10 napos bicikli túrűra megy, vagy sátras, túrás nyaralásra akkor a fürdés nem a legnagyobb prioritásom.

Lehet apró dolognak tűnik, de most így nyaralás során sok minden feljott. Sokat nassol, keveset mozog. sokat bohockodik, nem igen takarít el maga után, nagyobb a szexuális vágya. Többször felhozta a hármas szexet amire én nem igen vagyok nyitott.

2015. aug. 31. 16:04
 6/8 A kérdező kommentje:

A jövőtől ilyen szenpontbol nem jedtem meg, mert már a kapcsolat eleje óta beszélünk róla.

Amugy nagyon kozel kerult egymáshiz ebben a 6 honapban, magam tudok lenni. Senki mássaé nem tudtam ennyire elengedni magam, mint a család tagjaim elott.

2015. aug. 31. 16:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Te nem akarod valójában megosztani az élményt mással, csak menni és menni állandóan. Vannak ilyen típusú emberek, nincs ezzel semmi baj, csak neked ilyen hozzáállással nem való kapcsolat. Nem a lassításról van itt szó, olvasd már vissza, miket írsz.

Az jön le, hogy a szexxel töltött időt is pocsékolásnak érzed, mert 50 km-t is biciklizhettél volna inkább.

2015. aug. 31. 22:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha szereted őt, akkor ez mért kérdés, hogy szakítsál-e? Majd egymáshoz igazodtok, vagy hát nemtom, te menjél esetleg barátnőiddel kirándulni, meg ő is a barátaival.
2015. aug. 31. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!